HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Temmuz 2018 Perşembe Saat: 10:14

Y.ORDU, 2. FATSA, 3.GRUPTA VURACAK

x-TFF 3.lig 1. grup 17, 2 ve 3. grupta 18’er takımla mücadele edecek. x-TFF 3.Lig’de mücadele edecek Ordu temsilcileri Y.Orduspor 2. Ve Fatsa Belediyespor’da 3.ncü grupta sınav verecek. TFF 3. Ligde 2018-2019 sezonunda bulanan takımların ha
Y.ORDU, 2. FATSA, 3.GRUPTA VURACAK

x-TFF 3.lig 1. grup 17, 2 ve 3. grupta 18’er takımla mücadele edecek.

x-TFF 3.Lig’de mücadele edecek Ordu temsilcileri Y.Orduspor 2. Ve Fatsa Belediyespor’da 3.ncü grupta sınav verecek.

TFF 3. Lig'de 2018-2019 sezonunda bulanan takımların hangi grupta mücadele edeceği belirlendi. Mersin İdman Yurdu'nun aldığı ceza sebebiyle alt lige düşmesiyle TFF 3. Lig 1. Grup yeni sezonda 17 takımla mücadele edecek.

            TFF 3. Lig'de yer alan ekiplerin hangi grupta mücadele edeceği çekilen kura ile belirlendi.  Mersin İdmanyurdu'nun bu yıl alt lige düşürülme cezası almasıyla TFF 3. Lig 1 Grup'ta 17 takım mücadele edeceği aktarıldı. 1. Grup'ta her hafta bir takımın bay geçeceği belirtildi.

 İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez kura öncesinde yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 "Futbolda kurumların itibarının zedelenmemesi en önemli başarıdır. Futbol ailesi olarak buna dikkat etmeliyiz. Başarılı olan da başarısız olan da bunu hayatın sonu olarak görmemeli.”

3 grupta karşılaşmaların oynanacağı TFF 3. Lig'de çekilen kura sonucu 1. Grup'ta mücadele edecek takımlar şu şekilde sıralandı:

Artvin Hopaspor, Batman Petrolspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Düzyurtspor, Erbaaspor, Ergene Velimeşespor, Erzin Belediyespor, Gebzespor, Kocaeli Birlikspor, Kozan Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Nevşehirspor Gençlik, Şile Yıldızspor, Tire 1922 ve Yomraspor.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan takımlar şöyle:

Adıyaman 1954, Alibeyköy, Bergama Belediyespor, Çatalcaspor, Düzcespor, Elaziz Belediyespor, Erokspor, Karşıyaka, Kemerspor 2003, Kırşehir Belediyespor, Kızılcabölükspor, Ofspor, Osmaniyespor, Pazarspor, Sultanbeyli Belediyespor, Van Büyükşehir Belediyespor, Yeni Altındağ Belediyespor ve Y.Orduspor.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta yarışacak olan ekipler ise şu şekilde:

1461 Trabzonspor, Anadolu Bağcılar Spor Kulübü, Anagold24 Erzincanspor, Ankara Adliyespor, Bayburt Grup Özel İdare, Bucaspor, Cizrespor, Çorum Belediyespor, Diyarbekirspor, Fatsa Belediyespor, Gölcükspor, Halide Edip Adıvarspor, Karacabey Birlikspor, Kocaelispor, Muğlaspor, Payasspor, Serik Belediyespor ve Turgutluspor .

Öte yandan TFF 3. Lig’de 2018-2019 futbol sezonu 1 ve 2 Eylül 2018 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak normal sezon, 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.

(Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU, 2., FATSA, 3.GRUPTA, VURACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız