HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ağustos 2018 Çarşamba Saat: 10:00

UYGUN, KULÜP BAŞKANI

Ordu 1′inci Amatör kümede şampiyon olan ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor’da gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurul ile Başkanlığa Ömer Yusuf Uygun seçildi. Altınordu Beledi
UYGUN, KULÜP BAŞKANI

Ordu 1′inci Amatör kümede şampiyon olan ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor’da gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurul ile Başkanlığa Ömer Yusuf Uygun seçildi.

Altınordu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen, Divan Başkanlığını Halil Öz’ün Katip Üyeliğini ise Bilal Azaklı ve Eyüp Çalış’ın yaptığı genel kurula Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediyespor Kulübü yönetici ve delegeleri katıldı. Düzenlenen Olağan Genel Kurul’da tek aday olan Ömer Yusuf Uygun Altınordu Belediyespor Kulübü Başkanlığı’na seçildi.

Gerçekleştirilen Altınordu Belediyespor Kulübü Derneği 5. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, spora ve sporcuya destek vermeye devam ettiklerini söyledi. Altınordu Belediyespor’un BAL ligine yükselmesinde herkesin emeği olduğunu ve bu başarıların artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Tekintaş, açıklamasında şunları kaydetti:

“Çalışma arkadaşlarımızla birlikte üstümüze düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyoruz. Bize verilen onursal üyeliğin bilinciyle hareket etmeye özen gösteriyoruz. Bu şehrin geleceği için kurduğumuz yapı sonucunda bugün geldiğimiz noktada Altınordu Belediyespor’un BAL ligine yükselmesinin sevincini yaşıyoruz. Bu başarıların elde edilmesinde ilk günden bu güne emek sarf etmiş olan yönetim kurulu başkan ve üyelerine, teknik heyete, malzemecilere ve sahada başarı için boy gösteren futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yapılan genel kurul ile seçilen başkan ve yöneticilere de görevlerinde sonsuz başarılar diliyorum.”

Gerçekleştirilen Altınordu Belediyespor Kulübü Derneği 5. Olağan Genel Kurulu’nda Altınordu Belediyespor Kulübü Derneği’nin yönetim kurulu isimleri belirlenirken görev dağılımı da yapıldı. Altınordu Belediyespor’da yönetim şu isimlerden oluştu.

            Öte yandan,Altınordu Belediyespor’da gerçekleştirilen 5. Olağan Genel kurul sonrası, Dernek Başkanı Ömer Yusuf Uygun, Yönetim Kurulu üyeleri; Bilal Azaklı, Erkan Türkmen, Kadem Adalı, Cihan Erken, Hasan Öztaş, Cihat Albayrak, Fırat Aktaç, Göksel Dağaşan, Kemal Sazkaya, Recep Karagöz, Namık Kemal Karadeniz ve Ersin Akyol. Denetim Kurulu; Selim Odabaş, Eyüp Çalış ve Cengiz Güzelhan. Disiplin Kurulu; Murat Şimşek, Yusuf Altun ve Adem Kalafat. ASKF Delegeleri; Ömer Yusuf Uygun, Bilal Azaklı ve Cihat Albayrak oldu.(Ordu Yeni Haber)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : UYGUN, KULÜP, BAŞKANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız