HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ağustos 2018 Pazar Saat: 10:49

FATSA, SERKAN ÇALIK’IDA KADROSUNA KATTI

Yeni sezonda TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Fatsa Belediyespor, Eyüpspor’lu Serkan Çelik’i de kadrosuna kattı.                 Fatsa Belediyespor sitesinde konuya yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Tek
FATSA, SERKAN ÇALIK’IDA KADROSUNA KATTI

Yeni sezonda TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Fatsa Belediyespor, Eyüpspor’lu Serkan Çelik’i de kadrosuna kattı.

                Fatsa Belediyespor sitesinde konuya yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Teknik sorumlumuz Can Güven'in raporu doğrultusunda transfere yoğun mesai harcayan transfer komitemiz yaptığı görüşmeler sonucunda son olarak 2.Lig ekiplerinden Eyüpspor forması giyen forvet Serkan Çalık ile anlaşmaya vararak sözleşme imzaladı. Geçen sezona Silivrispor'da başladıktan sonra sezonun ikinci yarısını Eyüpspor'da geçiren başarılı futbolcu 13 maçta 7 golle takımına önemli puanlar kazandırmıştı.

Yeni Transferimiz Serkan Çalık'ı Tanıyalım

15 Mart 1986 tarihinde Almanya'nın Dinslaken şehrinde doğan ve aslen Trabzonlu olan Serkan Çalık futbola 2002 yılında B. Monchengladbach alt yapısında başladı,2004 yılında Bundesliga 2 takımlarından Rot-Weiss Essen ile profesyonel futbol kariyerine başladı 2007 yılında takım arkadaşı Barış Özbek ile Galatasaray'a transfer oldu ve ilk senesinde Galatasaray ile şampiyonluk yaşarken sezonu 28 maçta 5 golle tamamladı.2009 yılında Gençlerbirliği'ne transfer olan başarılı oyuncu Serkan sırasıyla Kayseri  Erciyesspor, Samsunspor, Yeni Malatyaspor, Sarıyer, Menemen Belediyespor, Kırklarelispor, Silivrispor,  Eyüpspor formalarını giydi.

Başarılı hücum oyuncusu 2007-2008 sezonunda Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğu,2014-2015 sezonunda Yeni Malatyaspor'la 2.Lig Beyaz Grup şampiyonluğu yaşamıştı.

Gelecek sezon en büyük kozlarımızdan biri olacak olan yeni transferimiz Serkan Çalık kariyerinde U21 Liginde 3 maçta 2 gol, Türkiye Kupasında 21 maçta 3 gol, Süper Ligde 56 maçta 7 gol, TFF 1.Ligde 42 maçta 2 gol, TFF 2.Ligde 119 maçta 20 gollük performans gösterdi.

Fatsa Belediyespor Kulübü Olarak Oyuncumuza Fatsa Belediyespor forması altında üstün başarılar dileriz.Fatsa Belediyespor Kulübü” (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : FATSA, SERKAN, ÇALIK’IDA, KADROSUNA, KATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız