HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ağustos 2018 Çarşamba Saat: 09:44

BÜYÜKŞEHİR’LE ENGELLER ORTADAN KALKIYOR

Spora ve sporcuya verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin yatırımları, meyvelerini vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Eda Kaya, Kahramanmaraş’ta düzenlenen Bedensel Engelliler Kısa Kulv
BÜYÜKŞEHİR’LE ENGELLER ORTADAN KALKIYOR

Spora ve sporcuya verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin yatırımları, meyvelerini vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Eda Kaya, Kahramanmaraş’ta düzenlenen Bedensel Engelliler Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda 3 farklı stilde şampiyon olarak Ordu’nun gururu oldu.

 

EDA KAYA, 3 FARKLI STİLDE ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI

 

Güreş, judo, taekwondo, satranç ve tenis gibi birçok branşta yurt içi ve yurt dışında önemli başarılar elde eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü, yüzme spor dalında da iddialı olduğunu gösterdi. 4-5 Ağustos tarihleri arasında 11 ilden 77 sporcunun katılımıyla Kahramanmaraş’ta düzenlenen Engelliler Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’na katılan Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Eda Kaya, 50 m serbest stil, 100 m serbest stil ve 100 m sırtüstü stilde yarıştığı müsabakalarda birinci gelerek şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli vatandaşları hayatın içine katacak ve engelleri ortadan kaldıracak her türlü faaliyete destek vereceklerini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Kahramanmaraş’ta düzenlenen yarışmada üç farklı stilde şampiyon olan Büyükşehir Belediyesi Sporcumuz Eda Kaya’yı tebrik ediyorum. Eda kardeşimiz, engelli vatandaşlarımıza imkân verildiğinde onların neler yapabileceğini bizlere bir kez daha göstermiş oldu. Kendisinin sahip olduğu yaşama sevincinin ve elde ettiği bu başarının diğer engelli vatandaşlarımıza da ilham olacağına yürekten inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR’LE, ENGELLER, ORTADAN, KALKIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız