HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2018 Çarşamba Saat: 08:38

Y.ORDU, GÖZ DOLDURMADI

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor sahasında oynadığı maçta rakibi Kırşehir Belediyespor’da golsüz berabere kaldı.                 Karşılaşma süresince futbolseverlerin beklediği görüntüden uzak bir tablo serg
Y.ORDU, GÖZ DOLDURMADI

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor sahasında oynadığı maçta rakibi Kırşehir Belediyespor’da golsüz berabere kaldı.

                Karşılaşma süresince futbolseverlerin beklediği görüntüden uzak bir tablo sergileyen  maçın kaleme takılan notları ise şöyle:

                x-Sıcak bir havada oynanan karşılaşmayı Kayseri Bölgesi hakemi Özgür Reha Alıcı yönetti. Alıcı karşılaşma süresince futbolseverlerin birkaç pozisyon da protestosuyla karşılaştı.

                x-Karşılaşmayı Kırşehir’den gelen yaklaşık 150 kişilik taraftar topluluğu müsabakayı kendilerine ayrılan bölümden izlediler. Karşılaşma süresince takımlarının lehine tezahürat  yapmalarıyla da dikkat çektiler.

                x-Müsabakanın bilet ücretleri maraton 5, kapalı 10 ve misafir tribünü de 5 TL olarak uygulandı.

                x-Kırşehirli taraftarların “Yeni 3.lig’e çıktık. Transferde 4 milyar lira harcandı. O nedenle ilk maçtan itibaren şampiyonluk adına seferberlik ilan ettik” şeklindeki söyleşiler hayli dikkat çekti.

                x-Futbolseverlerin beklenen ilgiyi göstermediği maçı bürokrasinin üst kesiminden Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz izledi.

                x-Müsabakayı basın tribünün de izleyen basın mensubu sayısı 10 ile sınırlı kaldı.

                x-Teknik sorumlu Mustafa Özer’in sahaya sürdüğü onbir de, geçen yılda forma giyen Furkan Işıkdemir, Kerim Bölük ve Mustafa Kayabaşı yer aldı. Asım Çaykıran ise 18 kişilik kadroda yer alan isim oldu.

                x-Kale arkalarında asılı olan, “ Her şey ordu içir. Biraz heves, biraz cesaret bu şehir size emanet! Üstünde taşıdığın o kutsal forma! Değerini bilerek oyna. Uykular bize haram olsun…Yeter ki sen şampiyon ol” yazılı pankartlar meraklı bakışlarla okundu ve izlendi.

                x-Karşılaşma sünesince Y. Orduspor,4 konuk Kırşehir Belediyespor’da 5 köşe vuruşu kullandı.

                x-Kırşehir Belediyespor’un 5 numaralı formasını giyen Fatih Şen, Orduspor’un eski dönem futbolcuları arasında yer alan isimdi. Ayrıca 18 kişilik kadroda yer alan ve 11 numaralı formanın sahibi  Fırat Aras’ta de Y.Orduspor’un geride bıraktığımız sezon formasını giyen futbolcuydu.

                x-Karşılaşmada saha içi ve saha dışında görev yapan Emniyet mensupları ile Özel Güvenlikçilerinin sayıların fazlalığı gözlerden kaçmadı.

                x-Maçın hakemi her iki takımın futbolcularına 25.dakikada su molası verdi.

                x-Maç bitiminde futbolseverlerin yorum yapma yerine suskunluğu tercih etmeleri de dikkat çekti.

x-Karşılaşma süresince Çay makinesinin bozuk olması nedeniyle, basın mensupları çay ve suya  hasret kaldı. Maçın son bölümlerine doğru bir alt katta servis yapılan çay ve su, maçın son anlarına doğru basın mensuplarına da servis yapıldı.(Mustafa TÜRKYILMAZ)

               

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU, GÖZ, DOLDURMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız