HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Eylül 2018 Perşembe Saat: 08:49

YENİ ORDU, KUPADA TURLADI

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme turu karşılaşmasında Yeni Orduspor deplasmanda Sinaopspor’u 7-6 yenerek 3. Tura yükseldi. Sinop Dokuzoğlu Stadında oynanan ve Gürcan Hasova, Aydın Karsavuran ve Mehmet Dura hakem üçlüsünün yönettiği müc
YENİ ORDU, KUPADA TURLADI

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme turu karşılaşmasında Yeni Orduspor deplasmanda Sinaopspor’u 7-6 yenerek 3. Tura yükseldi.

Sinop Dokuzoğlu Stadında oynanan ve Gürcan Hasova, Aydın Karsavuran ve Mehmet Dura hakem üçlüsünün yönettiği mücadelede normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 tamamlanan karşılaşmayı, penaltı atışları sonucu 6-7 kazanan Yeni Orduspor tur atlayan taraf oldu.

Bu arada Yeni Orduspor’un da rakibinin belli olacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekim yarın saat 11.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapılacak. Kura çekimine TFF yetkilileri ile bu turda mücadele edecek 96 takımın temsilcileri katılacak.

Kupa'nın 3. eleme turunda; 2. eleme turu sonucu tur atlayan 37 takımın yanı sıra Spor Toto Süper Lig'den, Antalyaspor A.Ş., Atiker Konyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor A.Ş., MKE Ankaragücü ile Spor Toto 1. Lig'de yer alan 18 takım ve TFF 2. Lig'de yer alan 36 takım mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası Statüsü'ne göre 48 takımın kurada seri başı olacağı 3. eleme turunun müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Anahtar Kelimeler : YENİ, ORDU, KUPADA, TURLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız