HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 10:02

ÜNYE GÜCÜ HEDEF BÜYÜTTÜ!

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Ünye Gücü Kadın Futbol Takımı, hedef büyüttü. Takımın Teknik Direktörü Muhammet Kışla, bünyelerinde futbol oynayan oyuncuları milli takım düzeyine kadar çıkartacak bir yapıyı tesi
ÜNYE GÜCÜ HEDEF BÜYÜTTÜ!

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Ünye Gücü Kadın Futbol Takımı, hedef büyüttü. Takımın Teknik Direktörü Muhammet Kışla, bünyelerinde futbol oynayan oyuncuları milli takım düzeyine kadar çıkartacak bir yapıyı tesis etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Kulüpte yeni bir yapı tesis ettiklerini ifade eden Kışla, herkese kapılarının açık olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Ünye Gücü Kadın futbol takımını kurarken Türkiye’de ön araştırmayı yaptığımızda bu kulüplerin kuruluşundan sonra biraz içe kapandıklarını, kendilerini anlatma noktasında bunu genele yayamadıklarına şahit olduk. Biz Ünye’de farklı olsun, içe kapanmayalım bunu Ünye’ye hatta Ünye’nin daha dışına taşıyalım diye düşündük. Bunun anahtar cümlesi de maddi ve manevi anlamda iyi bir yönetim olması gerekiyordu. Kurucu üyelerimiz çok iyi bir yönetim ve ekipti.

Bu işin başlangıcını yapmak gerçekten cesaret istiyordu. Önce ki yönetimimiz bu hamleyi yaptı. Geçen yıl ligde mücadele ettik, başarıya paralel insanların gelip takımı izlediğini de gördük. Biraz daha kabuğumuzu kırıp biraz daha dışarıya açılmamız gerekiyordu. Takımımıza, Hüseyin Gerçeker başkanımız ve yeni yönetim kurulu üyelerimizin girişimleriyle inşallah bu sezon iyi bir yapılanma ile 3. Ligden 2. Lige aday kimliğini kazandıracağız. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek.

Ünye’nin ikinci takımı olduk ama bunu bir adım daha öne taşıyarak başarıdan başarıya koşan ve bünyesinde futbol oynayan oyuncuları milli takım düzeyine kadar çıkartacak bir yapıyı tesis etmeye çalışıyoruz. Bu takım Ünye’nin takımıdır, herkese kapımız açık.”(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, GÜCÜ, HEDEF, BÜYÜTTÜ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız