HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Eylül 2018 Pazar Saat: 12:08

ORDU TÜFAD, UYARIYI DUYURDU

Ordu TÜFAD resmi sosyal medya hebasında teknik adamlar  ve kulüplere talimatlara aykırı tutum ve davranışlar ile ilgili değişen önemli duyurular ile ilgili bir açıklama yaptı.                 Açıklamada şunlar kaydedildi:
ORDU TÜFAD,  UYARIYI DUYURDU

Ordu TÜFAD resmi sosyal medya hebasında teknik adamlar  ve kulüplere talimatlara aykırı tutum ve davranışlar ile ilgili değişen önemli duyurular ile ilgili bir açıklama yaptı.

                Açıklamada şunlar kaydedildi:

                “TFF tarafından "Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı" nın bazı maddeleri değiştirilmiş olup 9. Maddesinin 1,2,3,4, ve 5. fıkralarına önemli yaptırım ve cezalar getirilmiştir. (Lisansını başkasına kullandıran, Yönetici kartı ile sahaya çıkanlar, sözleşme imzaladığı halde görevinin başında bulunmayanlar vb. ihlaller) Üyelerimizin BİLGİ SAHİBİ OLMALARI İÇİN ÖNEMLE DUYURULUR..

                MADDE 9 – TALİMATLARA AYKIRI TUTUM ve DAVRANIŞLAR

                (1) Bu talimatta belirtilen esaslar dışında hiç kimse, bir kulüpte bir teknik adamın görevlerini üstlenemez. Hiç kimse ilgili takımın statüsüne uygun kategorideki teknik adam lisansı,

                TFF’ye tescil edilmiş bir sözleşmesi olmaksızın, bir futbol takımını fiilen müsabakaya hazırlayamaz, yönetemez ve yönlendiremez. Bu fıkra hükümlerini ihlal eden kişiler 1 yıl hak

                mahrumiyeti ve bu kişilerin mensubu olduğu kulüplere Süper Lig için 100.000.-TL’ 1. Lig için 25.000.-TL, 2. Lig için 10.000.-TL, 3. Lig için 7.500.-TL para cezası verilir.

                (2) İşbu talimat ve liglere ilişkin statü hükümleri gereğince bir takımda görev yapan teknik sorumlunun sahada bulunamaması halinde, müsabaka isim listesinde teknik sorumlu kısmı boş bırakılır.

                (3) Amatör takımlar, iki haftalık süre içinde teknik sorumlu görevlendirmezler ise İl Temsilcileri,bu kulüplere ihtar yazısı gönderir. Kulüpler, ihtar yazısının tebliğinden itibaren 2 haftalık süre içerisinde teknik sorumlu görevlendirmezler ise kulübe bu sürenin sona ermesinden sonraki teknik sorumlu görevlendirilmeyen tüm müsabakalarda hükmen mağlubiyet cezası verilir.

                (4) Bu maddenin 3. fıkrasındaki hükümler, kulübün bulunduğu ildeki lisanslı teknik adam sayısı o ildeki TFF'ye tescilli amatör kulüp sayısının 1,5 katını geçtiği illerde uygulanır.

                (5) Kulübün zorunlu teknik kadrosunun tamamlanmasını temin etmek üzere kulüple sözleşme imzalayarak, sözleşmede belirtilen görevini fiilen yerine getirmeyen teknik adam bir yıl hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılır, ilgili kulübe Süper Lig için 100.000.-TL’ 1. Lig için 25.000.-TL, 2. Lig için 10.000.-TL, 3. Lig için 7.500.-TL para cezası verilir. Anılan cezanın kesinleşmesini takiben kulüple imzalamış olduğu sözleşmenin tescil işlemi iptal edilir.” (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ORDU, TÜFAD, UYARIYI, DUYURDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız