HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 10:39

Y.ORDU, OSMANİYE VİRAJINDA

X- Grubunda yenilgisiz zirvede oturan Y.Orduspor, bugün deplasmanda Osmaniyespor’la karşılaşacak. x- Barkın Kara, Kadir Beyaz ve Burak Celep hakem üçlüsünün yöneteceği maç 7 Ocak Stadı’nda saat 15.30’da oynanacak. x- Teknik Direktör
Y.ORDU, OSMANİYE VİRAJINDA

X- Grubunda yenilgisiz zirvede oturan Y.Orduspor, bugün deplasmanda Osmaniyespor’la karşılaşacak.

x- Barkın Kara, Kadir Beyaz ve Burak Celep hakem üçlüsünün yöneteceği maç 7 Ocak Stadı’nda saat 15.30’da oynanacak.

x- Teknik Direktör Mustafa Özer, Osmaniyespor maçına yönelik yaptığı açıklamada, ”Hedefimiz, amacımız galip gelmek , inşallah başarırız” dedi

x- Y.Orduspor’da Fatih kırmızı kart cezalısı olduğu için, İbrahim ve Burak’ta sakatlıkları nedeniyle  forma giyemeyecek futbolcular olacaklar.

                TFF 3.Lig 2. Grupta 4.ncü hafta perdesi  bugün  açılacak. Grubunda namağlup zirvede oturan Y.Orduspor, deplasmanda Osmaniyespor’la karşılaşacak. Müsabaka  bugün saat 15.30’da7 Ocak Stadı’nda  oynanacak.

Teknik patron Mustafa Özer’in Osmaniyespor maçına yönelik yaptığı açıklamada,“Bugün  deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaşacağız. Grubun en iyi takımlarından bir tanesiyle oynayacağız. İçeride etkili bir takım. Çok zor bir maç olacağını tahmin ediyorum. Bu maça iyi hazırlanıp mücadele etmemiz lazım. Grubun en iyi iki takımlarının oynayacağı güzel ve zevkli bir maç olacağını tahmin ediyorum. Oyuncularımın kazanma hırsı ve azmi beni çok mutlu ediyor. Fatih’in kırmızı kart görmesi, İbrahim ve Burak’ın sakatlanması bizi biraz sıkıntıya sokuyor. İyi fizik ve kondisyona sahibiz ama sakatlıkların önüne geçemiyorsunuz. Bunu asgariye indirmemiz lazım. Osmaniyespor karşılaşmasında kim oynarsa oynasın sahaya yine 11 oyuncuyla çıkacağız. Bu 11 oyuncunun da mücadele etmesi lazım. Biz ona göre oyuncularımızı hazırlayacağız. Rakibe göre teknik taktiklerini vereceğiz. Osmaniyespor karşılaşmasında hedefimiz, amacımız galip gelmek ve inşallah bunu da başarırız.” Şeklindeki açıklamasının Y.Orduspor’un sahaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacağını belgeledi.              

                TFF 3.Lig 2. Grupta 22-23  Eylül tarihlerinde oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                22 Eylül Cumartesi:Pazarspor-Bergama Belediyespor, Altındağ Belediyespor-Sultanbeyli Belediyespor,  Ofspor-Çatalcaspor,Alibeyköyspor-Karşıyaka, Kemer 2033 Spor-Düzcespor, Esenler Erokspor-Van Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor-Adıyaman 1954 Spor.

                23 Eylül Pazar Kırşehir Belediyespor-Elaziz Belediyespor.

                İlk altı: Y.Ordu 7, Van Büyükşehir Belediyespor 7, Düzcespor 7, Kırşehir Belediyespor 5, Sultan Beyli Belediyespor 5 ve Bergama Belediyespor 4.

Son dört: Altındağ Belediyespor 2, Elaziz Belediyespor 2, Alibeyköyspor 1 ve Ofspor 1.

                Bu arada TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele  eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor ise sahasında Karacabey Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma bugün saat 15.00’de Fatsa ilçe oynanacak.

                Fatsa Belediyespor’un mücadele ettiğini grupta ayni hafta ve ayni gün oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                1461 Trabzon-Ankara Adliyespor, Anagold 24 Erzincan-Diyarbekirspor, Payasspor-Bağcılar Spor, Muğlaspor-Cizrespor, Halide Edip Adıvarspor-Kocaelispor,Gölcükspor-Çorum Belediyespor , Turgutluspor-Balburt İl Özel İdare Gençlikspor ve Bucaspor-Serik  Belediyespor.

                Diğer taraftan Osmaniyespor-Y.Orduspor karşılaşmasında Bilecik Bölgesi C Klasman Hakemi  Bakın Kara yönetecek. Kara’nın yardımcılıklarını ise  Kadir Beyaz ve Burak Celep yapacak.  Ayni maçta Recep Kaval’da dördüncü hakem olarak görev yapacak isim olacak.

                Fatsa Belediyespor-Karacabey Belediyespor maçında da  Serhad Ürkmez düdük çalacak.Önder Çalış ve Ozan Bekar’da yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU, OSMANİYE, VİRAJINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız