HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 10:41

SOKAKLAR SPORSUZ KALMAYACAK

Ordu Gençlik Ve Spor il Müdürlüğünün bünyesinde Ordu’daki her sokak spor alanı olacak. Ordu’da sokaklar arası futbol, basketbol, voleybol turnuvaları kapsamında her mahallede kıyasıya mücadeleler sahne alacak.
SOKAKLAR SPORSUZ KALMAYACAK

Ordu Gençlik Ve Spor il Müdürlüğünün bünyesinde Ordu’daki her sokak spor alanı olacak.

Ordu’da sokaklar arası futbol, basketbol, voleybol turnuvaları kapsamında her mahallede kıyasıya mücadeleler sahne alacak.

Seçilecek okul bahçelerinde futbol, voleybol ve basketbol alanları oluşturulacak ve mahalle içlerinde turnuvalar düzenlenecek. Düzenlenecek turnuvalar sonunda lider olmayı başaran her mahalleden bir takım mahallesini temsil etmeye hak kazanacak.

Mahallesini temsil etmeye hak kazanan takımlar ise forma, şort, ayakkabı vb. malzeme ihtiyaçları temin edilerek bir üst kulvarda mücadele edecek ve belirlenen salonlarda ve spor sahalarında lig usulü turnuvalarda boy gösterecek.

İl Müdürü Mustafa Genç proje hakkında yaptığı bilgilendirmede sporun bütün çocukları kucaklaması için il müdürlüğü olarak çalıştıklarını ve özellikle bağımlılıkla mücadele etmek için bu ve buna benzer projeler geliştirdiklerini, bu proje ile sokaklarda çocuklar arasında sporun konuşulmasını ve sporun ön plana çıkmasını sağalamayı hedeflediklerini söyledi.

Müdür Genç, özellikle gerçekleştirdikleri her projeye destek olan başta Gençlik ve spor bakamız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğluna ve Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a teşekkür ederim dedi.

Anahtar Kelimeler : SOKAKLAR, SPORSUZ, KALMAYACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız