HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ekim 2018 Çarşamba Saat: 10:42

CUMHURİYET İ ADINA KOŞACAKLAR

Ordunun Ulugöl Tabiat Parkında Cumhuriyet Yol Koşusu yapılacak.                 Geride bıraktığımız yıl 250 sporcunun katılımıyla 10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu adı altında ilk defa organize edilen ve ardından Atl
CUMHURİYET İ ADINA KOŞACAKLAR

Ordu'nun Ulugöl Tabiat Parkı'nda Cumhuriyet Yol Koşusu yapılacak.

                Geride bıraktığımız yıl 250 sporcunun katılımıyla 10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu adı altında ilk defa organize edilen ve ardından Atletizm Federasyonunun faaliyet programına aldığı Ulugöl’ün bu sene 500 sporcuya ev sahipliği yapması bekleniyor.

 40 ilden yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan yarışma 28 Ekim Pazar günü başlayacak.

Organizasyon hakkında bilgi veren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç yapılacak olan yarışmanın Gölköy’ün ve eşsiz manzaraya sahip Ulugöl’ün turizmi açısından da ilçeye çok şey katacağının altını çizdi.

Genç daha sonra şunları vurguladı:

“28 Ekim 2018 Pazar günü Ulugöl Tabiat Parkında  Cumhuriyet Yol Koşusu yapılacak. Yarışmaya 40 ilden 500 sporcunun katılımını bekliyoruz. Erkeklerde 5 bin metre, bayanlarda ise 3 bin metre koşulacak. Özellikle geride bıraktığımız yıl yapılan ilk yarışmadan sonra Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programına da giren Ulugöl Tabiat Parkı Cumhuriyet Yol Koşusunun bu yıl ikincisini organize edeceğiz. Diğer seneden farklı olarak bu yıl halk koşusu da yapacağız. Erkeklerde ve bayanlarda 3 bin metre halk koşusu organize edilecek. Ben tüm Orduluları hem yarışları izlemek için hem de atletizmle ilgilenen sporseverlerimizi de Halk Koşusu için Ulugöl’e davet ediyorum. Gerçekten çok güzel bir organizasyon olacağını temenni ederim Ordu’nun eşsiz manzarasına sahip Ulugöl’de hem Cumhuriyet Bayramını kutlayacağız hem de gençlerimiz Cumhuriyetimiz için koşacak. Bu anlamlı organizasyonu izlemek isteyenleri destek vermek amacıyla Ulugöl’e davet ediyorum.”

(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : CUMHURİYET, İ, ADINA, KOŞACAKLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız