HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ekim 2018 Pazartesi Saat: 09:21

DOĞASPOR TRANSFERE HIZ VERDİ

Geçtiğimiz sezon ordu 1.Amatör Kümede ilk kez mücadele eden ve başarılı bir sezon geçiren Doğaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. 2018-2019 sezonu öncesinde Teknik Direktör Volkan Yeşilyurt ile yeniden anlaşm
DOĞASPOR TRANSFERE HIZ VERDİ

Geçtiğimiz sezon ordu 1.Amatör Kümede ilk kez mücadele eden ve başarılı bir sezon geçiren Doğaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

2018-2019 sezonu öncesinde Teknik Direktör Volkan Yeşilyurt ile yeniden anlaşmaya varan Doğaspor, dış transferde nokta takviyeler yapıyor.

Dış transferde Soyaspor’dan Savaş Demiroz, Çorum Belediyespor’dan Mustafa Dağlı’yı renklerine bağlayan Doğaspor, geçtiğimiz sezon Altınordu Belediyespor’da şampiyonluk yaşayan Uğur Kartal ve Aykut Şimşek’i de renklerine bağladı.

Doğaspor Kulüb Başkanı Uğur Ateş, geçtiğimiz sezon takımın başında olan teknik direktör Volkan Yeşilyurt ile yeniden anlaşmaya vardıklarını ve hocanızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu doğrultuda geçen sezon Altınordu Belediyespor’da şampiyonluk yaşayan Uğur Kartal ve Aykut Şimşek’i transfer ettiklerini belirten Ateş, transfer çalışmalarının devam edeceğini de kaydetti.

Yeni sezonda ellerinden geleni yapmak istediklerini dile getiren Doğaspor Kulübü Başkanı Uğur Ateş, “Geçtiğimiz sezon ligde ilk kez mücadele etmemize rağmen iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Kısıtlı imkanlara rağmen kulübü kensi imkanlarımızla ayakta tutmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz genç bir kadro ile mücadele ettik. Yeni sezonda da  yine genç arkadaşlarımızla mücadele edeceğiz. Şimdiden tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Ateş, yeni sezonda ilk hedeflerinin plaf-off’a kalmak olduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

Anahtar Kelimeler : DOĞASPOR, TRANSFERE, HIZ, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız