HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Kasım 2018 Cuma Saat: 08:35

BİZİMKİLER DURUMU İDARE EDİYOR

TFF 3.Lig ile Bal Ligi ve Amatör Lig’de mücadele eden Ordu temsilcileri durumu idare ediyor.                 İşte Ordu temsilcilerinin performansı.                 Y.ORDUSPOR                 TFF 3.Lig
BİZİMKİLER DURUMU İDARE EDİYOR

TFF 3.Lig ile Bal Ligi ve Amatör Lig’de mücadele eden Ordu temsilcileri durumu idare ediyor.

                İşte Ordu temsilcilerinin performansı.

                Y.ORDUSPOR

                TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, sezonun geride kalan 11 haftasında  5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3’de yenilgi aldı. Rakip filelere 17 gol gönderirken, filesinde de 10 gol gördü. Topladığı 18 puanla da 22 puanla zirvede oturan Kırşehir Belediyespor’un 4 puan uzağında kaldı.

                FATSA BELEDİYESPOR

                TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden Fatsa Belediyespor, sezonun geride kalan 11 haftasında 3 kez galibiyetle tanıştı. 4 kez berabere kalırken4 kez de yenilgi tattı. Topladığı 13 puanla zirvede 25 puanla oturan Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’u 12 puan uzaktan seyretti.

                ALTINORDU BELEDİYESPOR

                Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden ve son haftalardaki çıkışı ile dikkat çeken Altınordu Belediyespor, oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2’de yenilgi aldı. Rakip filelere 12 gol gönderirken, filesinde de 9 gol gördü. Topladığı 13 puanla zirvede 18 puanla oturan Yozgat 1959 Spor’un 5 puan uzağında kaldı.

                ÜNYE 1957 SPOR

                Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Ünye 1957 Spor, sezonun geride kalan 7 haftasında 6 maç oynadı. 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1’de yenilgiyle tanıştı. Rakip filelere 12 gol gönderirken filesinde de 6 gol gördü. Topladığı 13 puanla zirveyi 5 puan uzaktan takip etti.

                ORDUSPOR

                Ordu 1. Amatör küme B grubunda  mücadele eden Orduspor, oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve bir de yenildi.Topladığı 6 puanla da 7 puanlı Dolunayspor’un 1 puan gerisinde kaldı.

                Öte yandan hafta sonu Y.Orduspor sahasında Elaziz Belediyespor’la Fatsa Belediyespor deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor’la, Ünye 1957 Spor’da deplasmanda Safranbolu Belediyespor’la karşılaşacak. Altınordu Belediyespor  ise haftayı baş geçecek.Orduspor’da Aybastıspor’la deplasmanda karşılaşacak.

(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : BİZİMKİLER, DURUMU, İDARE, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız