HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Kasım 2018 Pazar Saat: 12:05

Vali Yavuz, Spor Camiasına Ziyarette Bulundu

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Ordu Şubesi ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ordu Şubesini ziyaret etti. 
Vali Yavuz, Spor Camiasına Ziyarette Bulundu

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Ordu Şubesi ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ordu Şubesini ziyaret etti. 

İlk ziyaretini Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’na yapan Vali Seddar Yavuz’u, burada ASKF Başkanı Mustafa Kılıç ile yöneticiler karşıladı.

 “Amatör Spor Kulüplerimizi bugün ziyaret ederek, hem karşılaştıkları sorunları,  hem de nezaket ziyaretinde bulunarak görüş alış verişinde bulunmak istedik. Sporun, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan koruması ve özgüvenlerini geliştirmesi bakımından önemini hepimiz biliyoruz. Valilik olarak bütün kulüplerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz” diyerek, konuşmasına başlayan Vali Seddar Yavuz, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilimizde önemli yatırımları var.

Her bir spor branşını desteklemeye gayret ediyoruz. Sıkıntılarınızı, sorunlarınızı biliyoruz. Bunları çözmek için gayret ediyoruz. Önümüzdeki süreçte bütün spor kulüplerimizin iyi mekânlarda barınmaları ve imkanlarının en üst seviyede olması noktasında çalışıyoruz. Şu anda proje çalışması devam ediyor. Bittikten sonra finansman boyutuyla ele almak istiyoruz. Sporu; birlik, beraberlik, kardeşlik olarak algılıyoruz. Sporda şiddete sıfır toleransımız var. Bu yönde de ciddi tedbirler alıyoruz.

Bu konuda zaaf, eksiklik olmaması için emniyet birimleri tarafımca yeterince ikaz edilerek, uyarılmıştır. Şiddet bizim kabul edebileceğimiz bir şey değildir. İnsanları kötü alışkanlıklardan kurtarmak için bu işi yapıyoruz. Bizatihi sporun kendisi böyle bir duruma düşmüşse vahim hadisedir. Ordu’da böyle bir sıkıntı ciddi boyutta değil. 18 aydır çalışarak müşahede ediyorum ki, Ordu şehri nezaket ve zarafet sahibi bir toplumdan oluşuyor”şeklinde konuştu.

 Vali Yavuz, “Ordu insanı fiziksel özellikleri bakımından spora yatkın.  Önemli sporcularımız var. Geçmişte yetişmiş bugün önemli şampiyonluklar elde etmiş gençlerimiz var. Sporu, sadece insanları profesyonel veya amatör düzeyde yarışacak boyutta değil, insanların sağlığına, bireysel kişisel gelişimine katkı sunacak alan olarak görüyoruz. Amaç sporun içinde olmak. Emekleriniz dolayısıyla hepinizi kutluyor teşekkür ediyorum” dedi.

 4 yıldır yönetimde olduklarını ve Vali nezdinde hiç ziyaret edilmediklerini söyleyen ASKF Başkanı Mustafa Kılıç, ziyaretinden dolayı Vali Yavuz’a teşekkür ederek,  “Spor camiası olarak neler yapıyoruz, eksiklerimiz neler bizleri zaman zaman dinlediniz. Birçok kulübümüzden sizin adınıza güzel tepkiler var. Federasyonumuzda yüze yakın kulüp var. Bunun 50 tanesi futbol kulüpleri, diğerleri de bireysel sporlar. Büyük bir aileyiz. Bizi onurlandırdınız” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : Vali, Yavuz, Spor, Camiasına, Ziyarette, Bulundu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız