HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Aralık 2018 Çarşamba Saat: 09:48

REİS ARSLANLAR HAYLİ İDDİALI

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, ocak ayında yapılacak olan büyükler, gençler, ortaokul ve yıldızlar tekvando il şampiyonalarına 24 sporcu ile katılacaklarını ve en az 4 birincilik beklediklerini söyledi. Ünye Reis
REİS ARSLANLAR HAYLİ İDDİALI

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, ocak ayında yapılacak olan büyükler, gençler, ortaokul ve yıldızlar tekvando il şampiyonalarına 24 sporcu ile katılacaklarını ve en az 4 birincilik beklediklerini söyledi.

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, sporcularından 2019’da başarılar bekliyor. Ordu’da ocak ayında yapılacak olan büyükler, gençler, ortaokul ve yıldızlar tekvando İl şampiyonalarına 24 sporcu ile katılacaklarını ifade eden Arslan, en az 4 birincilik beklediklerini söyledi.

Ocak ayının müsabakalarla geçeceğinin altını çizenArslan,  açıklamasını şöyle noktaladı:

“Türkiye Tekvando Federasyonu 2019 yılı Türkiye Şampiyonaları ocak ayında başlayacağından dolayı, ocak ayı adeta müsabakalarla geçecek. 15 Ocak tarihinde Gençler Türkiye Şampiyonası, 20’sinde Büyükler Türkiye Şampiyonası, 27’sinde Anadolu Ligi Anadolu Yıldızları Şampiyonası ve ocak ayının sonunda ortaokullar arası Türkiye Şampiyonası yapılacak. Ordu ilimizde de bu şampiyonaya katılmak üzere 30 Aralık tarihinde gençler il şampiyonası, 4 Ocak tarihinde ortaokullar il şampiyonası, 5 Ocak tarihinde büyükler il şampiyonası ve 6 Ocak’ta yıldızlar il şampiyonası yapılacak. Biz bu 4 şampiyonaya Reis Arslanlar Spor Kulübü olarak 24 sporcumuzla katılacağız. 24 sporcudan büyükler, gençler, ortaokul ve yıldızlar kategorilerinde en 4 tane birincilik bekliyoruz.” (Ünye Kent)

 

Anahtar Kelimeler : REİS, ARSLANLAR, HAYLİ, İDDİALI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız