HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ocak 2019 Salı Saat: 09:51

ORDU’DAN 4 TAKIM VAR

Genç ve Yıldız Kız turnuvalarına başvurular sona erdi ve katılacak takımlar belli oldu. Genç Kızlar turnuvasında 95 takım, Yıldız Kızlar turnuvasında 88 takım mücadele edecek. Bölgesel olarak düzenlenecek gruplarda tek devreli lig usul
ORDU’DAN 4 TAKIM VAR

Genç ve Yıldız Kız turnuvalarına başvurular sona erdi ve katılacak takımlar belli oldu. Genç Kızlar turnuvasında 95 takım, Yıldız Kızlar turnuvasında 88 takım mücadele edecek. Bölgesel olarak düzenlenecek gruplarda tek devreli lig usulüne göre tarafsız sahalarda oynanacak müsabakalar ile turnuvaların ilk kademeleri tamamlanmış olacak.

20 Ocak 2019 tarihinden itibaren oynanması planlanan 2019 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 01.01.2003 ile 31.12.2005 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) doğmuş lisanslı futbolcular, 27 Ocak 2019 tarihinden itibaren oynanması planlanan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında, 01.01.2000 ile 31.12.2002 tarihleri arasında doğmuş (bu tarihler dahil) olan lisanslı futbolcular oynayabilecek. Turnuvalara ait gruplar ve fikstür tff.org üzerinden ilan edilecek.

Öte yandan 95 takımın mücadele edeceği Genç Kızlar turnuvasında Ordu’dan Rusumat-4 Gençlik ve Spor ve Yeni Mahalle 52 Spor mücadele edecek.

Ayrıca Ordu’dan 88 takımın sınav vereceği Yıldız Kızlar turnuvasında ise  Ünye Gücü Futbol Kulübü, Yeni Mahalle 52 Spor Dumlupınar Spor Kulübü ve Rusumat-4 Gençlik ve Spor kulübü yer alacak.(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ORDU’DAN, 4, TAKIM, VAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız