HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Şubat 2019 Cuma Saat: 09:29

GENÇLER ATLETİZM İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

2018 – 2019 eğitim –öğretim yılı okul spor faaliyetleri Gençler Kız – Erkek Atletizm İl Birinciliği yarışmaları sona erdi. 19 Eylül Stadyumunda yapılan il birinciliği mücadelelerine toplam 200 sporcu katıldı. Son derece çekişme
GENÇLER ATLETİZM İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

2018 – 2019 eğitim –öğretim yılı okul spor faaliyetleri Gençler Kız – Erkek Atletizm İl Birinciliği yarışmaları sona erdi. 19 Eylül Stadyumunda yapılan il birinciliği mücadelelerine toplam 200 sporcu katıldı.

Son derece çekişmeli geçen yarışmalar 100 – 200 – 400 – 800 – 1500 ve 3000 metre koşu, 100 – 110 metre engelli koşu, yüksek – uzun ve 3 adım atlama, disk – cirit – gülle atma yarışı kategorilerinde yapıldı. Yarışmaların sonunda dereceye giren okullarımıza kupa ve madalyaları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, atletizm il temsilcisi Metin Yalçın, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Suat Ayaz,Okul sporları il temsilcisi Yakup Davutoğlu takdim edildi.

İl Müdürü Mustafa Genç,” atletizm branşını ana branşlardan biri olarak gördüklerini, atletizm olimpiyatlarda en fazla madalya dağıtılan branşlardan birisidir. Ordu’da da atletizme ivme kazandırmak istiyoruz çünkü ilimizde atletizm aktif bir spor ve kadrolu antrenörümüz var. İlçelerimizde de atletizmle uğraşan beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımız var. Onlarla da diyalog kurarak ilimizde atletizm mi daha aktif bir hale getirmek istiyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç, katılım sağlayan tüm okullarımızı tebrik ederken, İl Birinciliği yarışmalarında birinci olarak bitiren okullarımıza katılan okul tüm sporcularımızı kutlar bundan sonraki spor hayatında başarılar diledi.

 

 

Anahtar Kelimeler : GENÇLER, ATLETİZM, İL, BİRİNCİLİĞİ, SONA, ERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız