HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Şubat 2019 Pazartesi Saat: 09:34

OFSPOR 0 Y.ORDUSPOR 5

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, deplasmanda oynadığı maçta Ofspor engelini 5-0’la aştı.                 Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda oynanan ve Ozan Ergün, Tunay Ateş ve Mücahid Adem Çelebi hakem ü
OFSPOR 0 Y.ORDUSPOR 5

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, deplasmanda oynadığı maçta Ofspor engelini 5-0’la aştı.

                Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda oynanan ve Ozan Ergün, Tunay Ateş ve Mücahid Adem Çelebi hakem üçlüsünün görev yaptığı maça Y.Orduspor Yavuz Aygün, Çağrı Bülbül, Yusuf Orhan, Fatih Özçelik. Kerim Bölük, Mustafa Kayabaşı, Fatih Solmaz, Osman Şahin, Hasan Kaya, K.Hakan Vapurluoğlu ve M.Fuat Gölbaşı onbiriyle çıktı.

                Oyuna daha sonra 55.dakikada Fatih Solmaz’ın yerine Abdulsamet Burak,72.dakikada Hasan Kaya’nın yerine Alperen Doğan ve 85.dakikada da  Mustafa Kayabaşı’nın yerine Arif Öztürk dahil oldular.

                Y.Orduspor’u farklı galibiyete taşıyan golleri ise 11.dakikada Hasan Kaya, 45.dakikida Osman Şahin, 64.dakikada K.Hakan Vapurluoğlu, 65 ve 85. Dakikalarda  M.Fuat Gölbaşı kaydetti.

                Bu arada TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’da sahasında oynadığı maçta Ankara Adliyespor’u 2-1 yendi.

                Öte yandan 13 hafta sonra sezonun en farklı deplasman galibiyetiyle tanışan Y.Orduspor, 23.hafta da sahasında Pazarspor’la karşılaşacak. Müsabaka 24 Şubat Pazar günü saat 13.00’de oynanacak.

                TFF 3.Lig 2. Grupta ayni hafta da oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                24 Şubat Pazar: Sultanbeyli Belediyespor-Osmaniyespor, Adıyaman 1954 Spor-Ofspor, Elaziz Belediyespor-Kızılcabölükspor, Van Büyükşehir Belediyespor-Altındağ Belediyespor, Karşıyaka-Kırşehir Belediyespor, Çatalcaspor-Bergama Belediyespor, Kemer 2003 Spor-Esenler Erokspor ve Düzcespor-Alibeyköyspor.

                Diğer taraftan TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden ve Ordu’yu temsil eden  Fatsa Belediyespor’da 23.haftada deplasmanda Muğlaspor’la karşılaşacak. Maç 24 Şubat Pazar günü oynanacak.

(Mehmet KESKİN)

 

Anahtar Kelimeler : OFSPOR, 0, Y.ORDUSPOR, 5

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız