HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Şubat 2019 Salı Saat: 09:30

GÜLER: “ORDUSPOR İÇİN PROJELERİMİZ VAR”

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler Orduspor’un eski günlerine dönmesi için kapsamlı projelerinin olduğunun altını çizerek, “Orduspor için kapsamlı bir model düşünüyoruz. Orduspor’u uygulayacağımı
GÜLER: “ORDUSPOR İÇİN PROJELERİMİZ VAR”

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler Orduspor’un eski günlerine dönmesi için kapsamlı projelerinin olduğunun altını çizerek, “Orduspor için kapsamlı bir model düşünüyoruz. Orduspor’u uygulayacağımız güzel modellerle iyi bir hale getireceğiz. Belki de Orduspor eski günlerini daha da aşacak. Orduspor’u eski günlerindeki başarılarına kazandırmak için projelerimiz” dedi.

            AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordusporun 19 Eylül stadyumundaki veda maçı olan Orduspor-Gölköyspor müsabakasını izledi. Güler, maç sonrası yaptığı açıklamasında “Maçın ikinci yarısında Orduspor’umuzun tribün lideri yanıma gelip, beni taraftarların arasında maçı izlemeye davet etti. Bende teklifi kabul ettim ve maçın ikinci yarısını taraftarlarımızın arasında izledim. Benim için de güzel bir değişiklik oldu. Taraftarlarımızla bir arada maçı izlerken eski günleri tekrar yaşadım” diye konuştu.

Orduspor’u eski günlerindeki başarılarına kazandırmak için projelerinin olduğunu aktaran Güler, açıklamasını şöyle noktaladı:

“19 Eylül stadındaki son maç oynandı. Orduspor gönlümüzün takımı ve takımıza eski gücünü kazandırmak istiyoruz. Bu konuyla ilgili projelerimiz var. Ordu’da hem profesyonel takımımıza hem de amatör sporcularımıza çok büyük katkılarda bulunmak istiyoruz. Ordu gerçekten çok kabiliyetli, yetenekli sporcuların bulunduğu bir yer. Sadece futbolda değil voleybolda, judoda, karatede, güreşte başarılı olan bir ilimiz. Bu başarıları yeni alanları da eklemek istiyoruz. Takımlarımızı bundan sonra daha üst liglerde görmeyi hedefliyoruz. Ordu’nun hak ettiği yere biran önce gelmesi lazım. Bunun için çok kapsamlı bir proje hazırladık. Bu projeler sonucunda Ordu adından çok güzel bir şekilde bahsettirecek. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Orduspor için kapsamlı bir model düşünüyoruz. Orduspor’u uygulayacağımız güzel modellerle iyi bir hale getireceğiz. Belki de Orduspor eski günlerini daha da aşacak.” (Ordu Yeni haber)

Anahtar Kelimeler : GÜLER:, “ORDUSPOR, İÇİN, PROJELERİMİZ, VAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız