HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2019 Perşembe Saat: 09:46

Y.ORDU BURAK’IYLA:2-0

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, sahasında oynadığı maçta Çatalcaspor’u 2-0 yendi. Konuk takımın 28. Dakikada Oğuz’un ayağından penaltı atışından yararlanamadığı maçta Y.Orduspor’u galibiyete taşıyan golleri ise 76
Y.ORDU BURAK’IYLA:2-0

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, sahasında oynadığı maçta Çatalcaspor’u 2-0 yendi. Konuk takımın 28. Dakikada Oğuz’un ayağından penaltı atışından yararlanamadığı maçta Y.Orduspor’u galibiyete taşıyan golleri ise 76 ve 90 artı 4’de Burak Aydın kaydetti.

                Isparta Bölgesi hakemi Şeref Taştan’ın yönetiği karşılaşmada Y.Orduspor, Yavuz Aydın, Ramazan Sal, Çağrı Bülbül, Mithat Yaşar(Dak 46 Mustafa Kayabaşı), Sebahattin Usta (Dak 74 Burak Aydın),Yusuf Orhan, Fatih Özçelik, Abdulsamet Burak, Asım Can Çaykıran, Alperen Doğan(Dak 61 Osman Şahin) ve Mehmet Fuat Gölbaşı’lı kadrosuyla mücadele etti.

                TFF 3.Lig 2. Grupta ayni hafta da oynanan diğer maçlarda  da şu sonuçlar alındı:

                Adıyaman 1954 Spor 2 Bergama Belediyespor 0, Van BŞB 0 Osmaniyespor 0, Elaziz Belediyespor 0 Ofspor 2, Karşıyaka 1 Kızılcabölükspor 0,  Alibeyköyspor 0 Kırşehir Belediyespor 0, Kemer 2003 Spor 2 Altındağ Belediyespor 0, Sultanbeyli Belediyespor 1 Pazarspor 2 ve Düzcespor 0 Esenler Erokspor 2.

                Bu arada TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa belediyespor’da deplasmanda oynadığı maçta Cizrespor’la 2-2 berabere kaldı. Fatsa Belediyespor’un gollerini ise 39.dakikada Şefik ve 84.dakikada da Fatih attı.

Öte yandan 25.haftayı galibiyetle geçen  Y.Orduspor 26.hafta da sahasında Düzcespor’u konuk edecek. Müsabaka 10 Mart Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.

                Ayni grupta ayni gün oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                Osmaniyespor-Karşıyaka, Ofspor-Van BŞB, Pazarspor-Elaziz Belediyespor,Bergama Belediyespor-Sultanbeyli Belediyespor,Kırşelhir Belediyespor-Esenler Erokspor,Çatalcaspor-Adıyaman 1954 Spor, Altındağ Belediyespor-Alibeyköyspor ve Kızılcabölükspor-Kemer 2003 Spor.

                Diğer taraftan TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’da 26.hafta da deplasmanda Gölcükspor’la karşılaşacak. Küme düşmeme adına her iki takım açısından da önem taşıyan karşılaşma 10 Mart Pazar günü saat 15.00’de oynanacak.(Mehmet TOPKARAOĞLU)

               

 

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU, BURAK’IYLA:2-0

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız