HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2019 Çarşamba Saat: 09:35

ÜNÇEK, 2.LİGİ KAPTI

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve 03-07 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya/Kemer Limak Limra Otel’de düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Milli Takım Se
ÜNÇEK, 2.LİGİ KAPTI

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve 03-07 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya/Kemer Limak Limra Otel’de düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerine Ünye Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü Derneği (ÜNÇEK); kız ve erkeklerde 25 sporcusuyla katıldı ve Genç Kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

Bilek Güreşi İl Temsilcisi ve bilek güreşi antrenörü Mustafa Arslan; Ünye Kent Gazetesi’ne konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri 18 Yaş Altı Gençler (Bay-Bayan), Büyükler (Bay-Bayan, Master (Erkekler) ve 21 Yaş Altı Gençler (Bay-Bayan) kategorilerinde gerçekleştirildi. Türkiye genelinde yaklaşık yüz kulüpten bin civarında genç, sağ ve sol kolda kıyasıya mücadele etti. Çok çekişmeli maçlar oldu, ülkemiz adına çok sevindik.

Ordu kafilesi olarak genç kızlarda Türkiye ikincisi olduk. Ayrıca Türkiye 2.si olan sporcumuz Sevgican Yağal, milli takıma seçilmiş ve Avrupa Bilek Güreşi, Şampiyonasında ülkemiz adına yarışmaya hak kazanmıştır. Bilek Güreşi sporundaki amacımız sadece gençleri yarıştırmak değil, sokaklarda dolaşan, son dönemlerde yaygınlaşan madde bağımlısı gençleri sporun içine çekmek, korumak, gençler arasında sevgi ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirerek onları şiddetten ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bilek güreşinin okul sporlarına dahil edilmesiyle bu spora olan ilgi daha da arttı. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor.” (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ÜNÇEK, 2.LİGİ, KAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız