HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2016 Pazar

GÜLYALIYA 2 YENİ STAT

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Durugöl’deki sahaların yıkılması halinde, amatörler için Gülyalı’ya 2 yeni stat yaptırılacağını söyledi.
GÜLYALIYA 2 YENİ STAT

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Durugöl’deki sahaların  yıkılması halinde, amatörler için Gülyalı’ya 2 yeni stat yaptırılacağını söyledi.

       Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 2015-2016 amatör futbol sezonunun başarılı geçtiğinin de altını çizdi.

       Genç, hakemlerin gösterdiği başarılı yönetimlerden de memnun olduklarını vurgulayan Genç, açıklamasını şöyle sürdürdü:

        “2015-2016 sezonunun olaysız ve son derece fair-play bir atmosferde geçmiş olmasını, spor adına önemli bir gelişme olarak değerlendiriyoruz. Yüzlerce gencimiz, amatör takımlar sayesinde son derece rahat ortamlarda yetişme imkânı elde etmiş oluyorlar. Bana göre bu gençlerden, ileride çok başarılı futbolcular ortaya çıkacaktır. Biz de bu anlayıştan hareketle, amatör kulüplerimize elimizden geldiği imkânlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hakemlerin gösterdiği performans da bizi mutlu etti. Sezon öncesi Hakemler Derneği bizden Durugöl’deki sahayı, hakemlerin çalışmaları için istedi. Biz de verdik. Eğer başarıda bir nebze katkımız olmuşsa bu da bizi ayrıca mutlu eder. Demek ki, hakemlere imkânlar sağlandıkça bunun sonuçları da olumlu oluyor.” 

         Durugöl’deki sahaların kaldırılmasından sonra, amatör takımlar adına Gülyalı’ya 2 yeni sahanın yapılacağını da söyleyen Genç, açıklamasını şöyle noktaladı:

          “Artık ilçelerde bile tek bir saha yetmiyor. Yeni kulüpler kuruldukça, bu ihtiyaç daha fazla kendini hissettiriyor. Bizim de amacımız uygun yer bulunduğunda, amatörlere ihtiyaç halinde yeni sahalar yaptırmaktır. Amatör spor denildiğinde akla öncelikle futbol geliyor. Oysa biz sporun her branşına ayni mesafedeyiz.”(Spor servisi)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GÜLYALIYA, 2, YENİ, STAT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız