HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2016 Pazar

YAZ SPOR OKULLARINA BÜYÜK İLGİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları Ordu’nun Fatsa ilçesinde rekor katılımla devam ediyor.
YAZ SPOR OKULLARINA BÜYÜK İLGİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları Ordu’nun Fatsa ilçesinde rekor katılımla devam ediyor.

         Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek,konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 "Bakanlığımızın talimatıyla her yıl okulların kapanmasıyla birlikte yaz spor okullarını başlatıyoruz. Bu yıl da her yıl olduğu gibi yine yaz spor okullarını başlattık ve ilçemizde okullar kapanmadan önce gerekli tanıtımları yaptık. Bu tanıtımlar sonucunda velilerimiz İlçe Müdürlüğümüze müracaat ederek çocuklarını Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırdılar.

Şu ana kadar 777 çocuğumuz yaz spor okullarına kayıt oldu. Bu sayı geçen yıl 430'du. Bu sene inşallah sayının bin 500 öğrenci olacağını tahmin ediyoruz. Bu sene sayının bu kadar fazla olmasının sebebi Dumlupınar Spor Salonu'nun tadilatının bitmesi, ilçemize yeni iki tane antrenörün atanması, İl Müdürlüğümüzün ve Fatsa Halk Eğitim Müdürlüğümüzün antrenörümüz olmayan branşlarda fahri olarak antrenörlere kurs açmaları sonucu olmuştur. Şu anda basketbol, voleybol, hentbol, tekvando, badminton, güreş, atletizm, çim hokeyi, okçuluk branşlarında kurslarla hizmet vermekteyiz.

Bu kursların içinde en fazla talep gören kurslarımız basketbol, voleybol, tekvando, güreş branşlarıdır. Bizim velilerimizden isteğimiz çocuklarını Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün açtığı ücretsiz kurslara göndermeleridir. Kayıt için 75. Yıl Spor Salonu'ndaki İlçe Müdürlüğümüze uğramaları yeterli olacaktır. Bizim amacımız Fatsa'daki herkese spor yaptırmaktır.” (Spor servisi)

 

 

Anahtar Kelimeler : YAZ, SPOR, OKULLARINA, BÜYÜK, İLGİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız