HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2019 Cuma Saat: 09:11

BAKAN MİLLİLERİ BAĞRINA BASTI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Şampiyonasından tarihi bir başarıyla dönen Milli karatecilerimiz ile Ankarada bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, İspanyanın Guadalajara kentinde düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonas
BAKAN MİLLİLERİ BAĞRINA BASTI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Şampiyonası'ndan tarihi bir başarıyla dönen Milli karatecilerimiz ile Ankara'da bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu, İspanya'nın Guadalajara kentinde düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası’nda 3’ü altın, 4’ü gümüş ve 4’ü bronz olmak üzere 11 madalya kazanan milli karateciler ile makamında bir araya geldi. Bakanlık Merkez binada gerçekleşen kabulde Bakan Kasapoğlu, milli sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak, şunları kaydetti:

“Sizleri gördüğüme çok mutlu oldum. 2020 Tokyo Olimpiyatları’na giden süreçte maddi ve manevi olarak yanınızda olacağız. Sürekli irtibatta olacağız. Gerek kamplara gerekse de müsabakalarınıza geleceğim. Gerektiğinde sizleri burada ağırlayacağız. Bizim amacımız bugünün ve yarının müsabakaları değil, hepimiz uzun bir maratonun koşucularıyız. İnşallah bu yeni süreçte hem yeni spor stratejilerimizle, spor politikalarımızla karateyi daha farklı noktalara taşıyacağız. Karate bizim önemli branşlarımızdan biri, gözbebeğimiz. Karatedeki yaygınlaşmayı artırmamız lazım.”

(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : BAKAN, MİLLİLERİ, BAĞRINA, BASTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız