HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Haziran 2016 Salı

PLAJ FUTBOL TURNUVASI

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun düzenlediği Plaj Futbol Turnuvası Temmuz ayı içerisinde Altınordu Akyazı plaj mevkiinde organize edilecek.
PLAJ FUTBOL TURNUVASI

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun düzenlediği Plaj Futbol Turnuvası Temmuz ayı içerisinde Altınordu Akyazı plaj mevkiinde organize edilecek.

         Federasyon başkanı Mustafa Kılıç, konuya yönelik yaptığı açıklamada “Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, plaj futbolunun şehrimize renk katması ve ülke çapında ses getirmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl ilk kez yapılacak olan Plaj Futbol turnuvası Temmuz'da takımların katılacağı eğitim toplantısı, kura çekimi ve akabinde açılış ile başlayacak. Turnuva grup müsabakaları ve sonrasında final müsabakaları ile tamamlanacak. Maçlar turnuva boyunca akşam saatlerinde oynanacak” dedi.

         Kılıç turnuvanın şehre canlılık getireceğini söylerken “İlk kez yapacağımız Ordu Plaj Futbol Turnuvası, İlimiz ve Altınordu ilçemiz sahillerinde renkli görüntülere sahne olacaktır. Bana göre Plaj futbolu tutkunlarının iple çektiği bu futbol şöleni, şehre renklilik ve heyecan katarak turizme de canlılık getirecektir. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’ın da daha önce yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nin en fazla mavi bayrağına sahip olan ilimiz Akyazı plajı ile vatandaşların sağlıklı ve kaliteli bir ortamda spor yapabilme imkanı da sunuyor. Bu bağlamda tüm sporseverleri ve vatandaşları özellikle bu sıcak havalarda Akyazı mevkiindeki muhteşem güzellikteki sahilde plaj futbolu müsabakalarını izlemeye davet ediyorum” dedi.

         Kılıç,açıklamasının son bölümünde de şunları kaydetti:

“ Sporu her yönüyle kaliteli hale getirmek istiyoruz. Federasyon olarak Dünya’da oldukça popüler bir spor haline gelen Plaj Futbolunu düzenleyerek ve devamlı hale getirerek bölgemizde daha etkin olmayı planlıyoruz. Ordu tüm spor branşlarında öncü bir şehir olduğu gibi kaliteyi de artırmak adına bu turnuva bizim için önemlidir. Daha önce de bahsettiğim gibi Karadeniz Bölgesi'nin en fazla mavi bayrağına sahip olan ilimizde plajlarımızın daha canlı ve neşeli olması için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” (Spor servisi)

 

Anahtar Kelimeler : PLAJ, FUTBOL, TURNUVASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız