HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2019 Çarşamba Saat: 09:27

“ÖNCELİĞİMİZ FUTBOLCU YETİŞTİRMEK “

Yeni Orduspor Kulübü Altyapı Koordinatörü Mustafa Kılıç, 7-19 yaş aralığında 150 sporcunun altyapılarında yer aldığını belirterek, sadece geçen sezon A takıma 3 oyuncuyu yolladıklarını ve bu oyuncuların profesyonel sözleşme imzal
“ÖNCELİĞİMİZ FUTBOLCU YETİŞTİRMEK “



Yeni Orduspor Kulübü Altyapı Koordinatörü Mustafa Kılıç, 7-19 yaş aralığında 150 sporcunun altyapılarında yer aldığını belirterek, sadece geçen sezon A takıma 3 oyuncuyu yolladıklarını ve bu oyuncuların profesyonel sözleşme imzalayıp maçlara çıktığını dile getirdi.

            Kılıç Y.Ordu Sosyal Medya hesabında yaptığı açıklamada,son iki yıl içerisinde 7 futbolcularının profesyonel olduğunu söyleyen Kılıç, bu sayıyı git gide artırmayı amaçladıklarının altını çizdi.
            Kılıç, açıklamasında daha sonra şunları kaydetti:

            "Yeni Orduspor altyapısında 7-19 yaş aralığında yaklaşık 150 sporcumuz var. Çocuklarımızın fiziksel ve sportif olarak gelişiminin yanı sıra psikolojik olarak da destekler veriyoruz. Çocuklarla yakından ilgileniyoruz. Antrenmanların yanı sıra eğitimi de birlikte götürmeye çalışıyoruz. Profesyonel takımın alt yapısı olduğumuz için, aldığımız kupalar ve madalyaların bir yere kadar önemi var. Sezon boyunca hep Ordulu oyuncuları altyapıdan profesyonel takıma nasıl kazandıracağımız üzerine çalıştık. Hocalarımızla birlikte sürekli yetenekli oyuncuları aradık. Özellikle bu sezon Emir Berk Yılmaz, Berkan Akyol ve Erce Güngör gibi 3 tane oyuncuyu A takıma gönderdik ve profesyonel olup müsabaka oynadılar. Daha önce de yine kendi altyapımızda kaleci Batuhan Bahtiyar, Abdullah Berkay Ekmekçi, Batuhan Aktaş ve Emre Kıran profesyonel olmuştu.

            Biz altyapıdan göze giren ve yetenekli olan oyuncuları A takıma öneriyoruz. Hocalarımız da bakıyor ve uygun görürlerse, profesyonel yapıyorlar. Oyuncunun yukarıdaki gelişimi ise, hocaya, takımın sportif başarısına ve sporcunun kendisine bağlı. Aslında bir de sporcuya şans verilmesiyle alakalı. O yaşlarda A takımda şans verilmeli ki, gelişimlerini kat edebilsinler. A takıma aldıkları oyuncuları onlar profesyonel yapıyorlar ve ondan sonraki sürece biz karışmıyoruz. Biz Yeni Orduspor altyapısı olarak çok çalışmaya devam ederek, A takıma oyuncu kazandırmaya devam edeceğiz.” (Ordu Yeni Haber)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız