HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Temmuz 2019 Cuma Saat: 08:39

RANT KAPILARI KAPANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Y.Orduspor’daki gelişmeler üzerine açıklama yaptı.                 Bazı iç içe geçmiş menfaat gruplarının sosyal medyada bilinçli ve yanlış paylaşımda bulunarak algı oluşturmaya çalışt
RANT KAPILARI KAPANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Y.Orduspor’daki gelişmeler üzerine açıklama yaptı.

                Bazı iç içe geçmiş menfaat gruplarının sosyal medyada bilinçli ve yanlış paylaşımda bulunarak algı oluşturmaya çalıştıkları tespit edilmiştir denilen açıklamada şunlar kaydedildi:

                “Ordu Büyükşehir Belediysi olarak seçim döneminde verdiğimiz tüm sözleri tutmayşa devam ediyoruz.Ve görüyoruz ki; Ordu halkının menfaati için alınan  her karardan sonra bazı iç içe geçmiş menfaat gruplarının sosyal medyada bilinçli ve yanlış paylaşımlarda bulunarak algı oluşturmaya çalışmalarını üzülerek takip gediyoruz.

                B upaylaşımları yapanların asıl amacının spor ve sporcuya himzet etmek olmadığı açıktır.Rant kapılarını kapatmaya başladığımız bu kesimlerin izlediği yol tüm açıklığı ile oldukça ilkel, amatör ve tasvip etmediğimiz bir yoldur.

                Büyükşehir Belediyemiz her zaman olduğu gibi sağlıklı nesiller ve iyi sporcular yetiştirerek, ilimizdeki tek amacı spora ve sporcuya hizmet etmek olan tüm futbol kulüpleri ve diğer branşlara tesis, malzeme,aynı ve nakdi yardımlar yaparak her türlü desteği sağlamış ve sağlamaya devam edecektir.Kamuoyuna saygıyla sunarız.

                Öte yandan Y.Orduspor Sosyal medya hesabında konuya cevap niteliği taşıyacak açıklamada da şunlar vurgulandı:

                Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. M. Hilmi GÜLER’in talimatıyla, Profesyonel takımımızın 2 yardımcı hocası, masör ve malzemecisi Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalıştırılacağından bahisle geri çağrılmıştır. Kulübümüzün malzemeci eksikliği Altınordu Belediyespor Kulübümüz tarafından giderilmiş olup, masör ve yardımcı hoca eksikliği giderilinceye kadar futbolcularımız antremanlarını ferdi olarak yapacaktır. Kamuoyuna saygı sevgiyle arz ederiz.Yeni Orduspor Kulübü Başkanlığı”

               

Anahtar Kelimeler : RANT, KAPILARI, KAPANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız