HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 07:04

TESİSLER HALKA AÇILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Karşıyaka mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisleri’ni halkın hizmetine açmak için düğmeye bastı. Çalışmaların başlayıp bitiril
TESİSLER HALKA AÇILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Karşıyaka mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisleri’ni halkın hizmetine açmak için düğmeye bastı.

Çalışmaların başlayıp bitirilmesi noktasında talimat verdiğini söyleyen Başkan Güler, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Biz halkın hizmetinde çalışan ve bundan da büyük gurur duyan bir idareyiz. Belediyenin mevcut tesislerini imkanı olan ya da olmayan tüm vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz.

 Biz halkın hizmetinde çalışan ve bundan da büyük gurur duyan bir idareyiz. Burada tenis sporunu ve belediyeye ait tesisleri halkımızın hizmetine açmak istiyoruz. Artık tesisleri sadece parası ve imkanı olana değil, imkanı olmayan ancak buradan faydalanmak isteyen tüm halkımızın hizmetine açacağız. Bunun için gerekli çalışmaları başlattık ve belediyenin mevcut tesislerini en kısa zamanda halkımızın hizmetine açıyoruz. Dolayısıyla tenis sever herkes belediyenin bu imkanlarından faydalanacak. Bununla ilgili bütün çalışmaları başlayıp bitirmek üzere arkadaşlarımıza talimat verdim. Halkımız için hayırlı olsun.”

Anahtar Kelimeler : TESİSLER, HALKA, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız