HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Temmuz 2016 Pazar Saat: 10:17

BOKS ŞAMPİYONASI ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

Avrupa Yıldız ve Genç Bayanlar Boks şampiyonası heyecanı 15-24 Eylül 2016 tarihleri arasında Ordu’da yaşanacak. Konuya yönelik bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç şunları kaydetti: ” 15-24 Eylül
BOKS ŞAMPİYONASI ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

Avrupa Yıldız ve Genç Bayanlar Boks şampiyonası heyecanı 15-24 Eylül 2016 tarihleri arasında Ordu’da yaşanacak.

Konuya yönelik bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç şunları kaydetti:

” 15-24 Eylül tarihleri arasında Avrupa Yıldız ve Genç bayanlar boks şampiyonası Ordu’da  yapılacaktır. Türkiye boks federasyonu Avrupa şampiyonasını Türkiye’ye almıştı. Bizde haberdar olduk ve organizasyonun Ordu’ya alınması halinde destek olunup olunamayacağıyla ilgili Sayın Valimizle ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. Onlarda organizasyonun İlimize alınması halinde her türlü maddi ve manevi desteği vereceklerini söylediler. Bizde bu iyi niyet mektubunu Federasyon Başkanımıza ilettik. Zaten Federasyon Başkanımızda şampiyonanın Ordu’da olmasını baştan sonuna kadar destekliyordu ve şampiyonanın İlimizde yapılmasına karar kıldık.

Haziran ayında inşallah Boks Federasyonu Başkanımız Sayın Eyüp Gözgeç ilimize gelerek ev sahibi Ordu olarak Avrupa Boks şampiyonasının protokolünü imzalayacağız. Ve böylelikle Ordu ilk defa Avrupa şampiyonasına ev sahipliği yapacak. İki kategoride yapılacak Avrupa şampiyonasına 40 ülkeden 700 sporcunun katılmasını bekliyoruz. Ordu’da  yapılan havalimanı Türkiye’nin prestij projelerinden birisi, Avrupa şampiyonasına gelen ülkelerde ilk defa denizin üzerine yapılmış bir havalimanına inmiş olacaklar. Böylelikle Ordu bundan sonrada daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmış olacak.

Bizim hedefimiz bu doğrultuda Ulusal ve Uluslararası alanlardaki yarışmaları Ordu’ya  alarak Ordu’nun bir spor kenti olmasını sağlamaktır.Çünkü İlimizin bir spor kenti olması yönünde onların sayesinde güzel organizasyonlar alıyoruz. Şu ana kadar ilimizde 10 binin üzerinde sporcuyu ağırladık. İnşallah Eylül ayında da 40 Ülkeden 700 sporcuyu ağırlayarak Ordu tarihine de geçmiş olacak.”(Spor servisi)

 

 

Anahtar Kelimeler : BOKS, ŞAMPİYONASI, ADIM, YAKLAŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız