HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ekim 2019 Perşembe Saat: 09:26

TAEKWON’DO’DA 5 MADALYA

Avrupa Taekwondo Birliği tarafından İspanya’nın Marina D’or bölgesinde düzenlenen Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası son gün müsabakalarıyla sona erdi. 45 ülkeden 575 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın son gününde erkeklerde 7
TAEKWON’DO’DA  5 MADALYA

Avrupa Taekwondo Birliği tarafından İspanya’nın Marina D’or bölgesinde düzenlenen Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası son gün müsabakalarıyla sona erdi.

45 ülkeden 575 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın son gününde erkeklerde 73, 78 ve +78 ve kızlarda ise 63, 68 +68 kilolarda müsabakalar yapıldı. Şampiyonaya 34 sporcu ile katılan Türkiye’yi son gün müsabakalarında 6 sıklette 5’i erkek 4’ü kız olmak üzere 9 sporcu temsil etti. Kızlar +65 kiloda ülkemizi temsil eden Berra Nur Çiftçi bronz madalyanın sahibi oldu.
            Türkiye, bu sonuçlarla Avrupa şampiyonasını 2’si altın, 2’si gümüş ve 1’i bronz olmak üzere 5 madalya ile tamamladı. Şampiyonanın ilk gününde erkekler 48 kiloda Server Balaban ile kızlar 44 kiloda Azra Çavuş altın, 52 kiloda Özge Özbey ile 59 kiloda Işıl Zafer gümüş madalyanın sahibi olmuştu.
            Türkiye, şampiyonayı genel sıralamada Rusya’nın ardından 2’nci olarak bitirdi. Türkiye, kız takım sıralamasında 3’ncü, erkek takım sıralamasında ise 4’ncü sırayı aldı.


Anahtar Kelimeler : TAEKWON’DO’DA, 5, MADALYA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız