HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Kasım 2019 Perşembe Saat: 08:46

KADINLAR HEYECANI ADINA GERİ SAYIM

Kadınlar 3. Ligi heyecanı adına geri sayım başladı. Kadınlar 3.Ligi’nde sezon maçları  9 Kasım 2019 Cumartesi günü oynanacak müsabakalar ile start alacak. Öte yandan aralarında Ordu’dan Rusumat 4 Gençlikspor ve Spor Kulübü, Orduspo
KADINLAR HEYECANI ADINA  GERİ SAYIM

Kadınlar 3. Ligi heyecanı adına geri sayım başladı. Kadınlar 3.Ligi’nde sezon maçları  9 Kasım 2019 Cumartesi günü oynanacak müsabakalar ile start alacak.

Öte yandan aralarında Ordu’dan Rusumat 4 Gençlikspor ve Spor Kulübü, Orduspor 1967 ve Ünye Gücü Futbol Kulübünün de yer aldığı 78 takımın isimleri şöyle:

“Adana Spor kulübü, Adana Akdeniz Demirspor, Afyon İdmanyurdu Gençlik ve Spor Kulübü, Ağrı ASP Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara Metropol Spor Kulübü, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü, Antalya Demirspor, Alanya Demirspor, Konyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü, Nazilli Belediyespor Kulübü, Batman Karşıyaka Spor Kulübü, Ağa Köy Koop.Spor Kulübü, Soğanlı Kanalboyu Nilüferspor Kulübü,Çimenspor, Horozkent Spor Kulübü, Makam Spor Kulübü,Düzce Kadın Futbol Kulübü, Erzincan Gençlerbirliği ve Gençlikspor Kulübü, Erzincan Gençler Gücüspor Kulübü, Eskişehir Öncüspor ve Gençlik Kulübü, Çamlıca Gençlik ve Spor Kulubü,Gaziantep Karataşspor Kulübü, Giresun Sanayispor, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Tavla Gençlikspor Kulübü, 1939 Güney Yıldızıspor Kulübü, 76 Iğdırspor,Rüzgarlbahçe İdmanyurdusphor Kulübü, Esenyurt Kartalspor, Tuzla Sahilspor, Spanbağlarıspor Kulübü, Yeni Levent Konaklarspor Kulübü, İstanbul Defnespor Kulübü, Bakırköy Gençlikspor Kulübü, Kemer Futbol Kiulübü, Barıyer Belediyespor Kulübü, Alibeyspor, Pendik Çmalkıspor Kulübü, Bağcılar Evrenspor Kulübü,Yeşilyurtspor  Kulübü 1965, Karşıyaka Besemspor Kulübü, Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor Kulübü,  Karabük Gençlik ve Spor Kulübü, Kastamonu Gücüspor Kulübü, Anadolu Yıldızları Spor Kulübü, Kılıçarslan Yıldızspor Kulübü, Kırklar Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü, Konya İdmanyurduspor Kulübü, Pema Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, Ülkümspor ve Gençlik Kulübü, Malatya Bayanlarspor Kulübü, Soma Zaferspor, Manisa Esnaf Gençlik ve Spor Kulübü, Mersin Camspor, Mersin Gençlerbirliğispor Kulübü,Mezitli Mercanlarspor Kulübü, Tarsus Gençlerbirliğispor Kulübü, Muş Yağmurspor Kulübü, Rusumat 4 Gençlik ve Spor Kulübü, Orduspor 1967 (Yeni Mahalle 52 Spor),Ünyegücü Futbol Kulübü, Rize Yeşilçayspor Kulübü, Ozanlar Gücüspor Kulübü, Sakarya Ankaspor Bayan Futbol Kulübü, Gülizar Hasan Yılmazspor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, Siirt Hasbeyspor Kulübü, Sinop Kuzeyspor Kulübü, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Kulübü, Nuhspor, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Çerkezköy 1923 Gençlik ve Spor Kulübü, Ufuk Keleş Gençlikspor Kulübü, Ufuk Keleş Gençlikspor Kulübü, Trabzon Kardelenspor, Trabzon 1923 Spor Kulübü ve Van Yolspor.”

Öte yandan 11 takımlı 2, 10 takımlı 3, 9 takımlı 1 ve 6 takımlı 3 grupta toplam 78 takımın mücadele edeceği ligde, maçlar 6 takımlı gruplarda dört devreli lig usulüne göre, diğer gruplarda ise çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Lig sonunda 11,10 ve 9'lu grupları ilk 3 sırada bitiren 18 takım ile 6'lı grupları ilk 2 sırada bitiren 6 takım Play-off oynamaya hak kazanacak.

Türkiye Kadınlar 3.Ligi, 5. Grupta  Ordu’dan Orduspor 1967,Ünye Gücü Futbol Kulübü ve Rusam-4 Gençlik ve spor’da mücadele edecek.

Ordu takımlarının yer aldığı Türkiye Kadınlar 3.Ligi 5. Grupta ilk hafta da oynanacak maçların program şöyle:

10 Kasım 2019 Pazar: Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü-Gülizar Hasan Yılmaz Güz. San Spor Lisesi Gençlik ve spor, Ünye Gücü Futbol Kulübü-Sinop Kuzeyspor ve Ufuk Keleş Gençlikspor-Rusumat-4 Gençlik ve Spor.

Anahtar Kelimeler : KADINLAR, HEYECANI, ADINA, GERİ, SAYIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız