HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Aralık 2019 Cuma Saat: 08:14

DOĞASPOR FARK YARATTI

Ordu 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Doğaspor ilk yarıda oynadığı futbol ile rakiplerine adeta gözdağı verdi. İlk yarıda oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet ve 1 beraberlik alan Doğaspor rakip filelere 39 gol gönderirken kale
DOĞASPOR FARK YARATTI

Ordu 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Doğaspor ilk yarıda oynadığı futbol ile rakiplerine adeta gözdağı verdi.

İlk yarıda oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet ve 1 beraberlik alan Doğaspor rakip filelere 39 gol gönderirken kalesinde sadece 6 gol gördü.

Ligin ilk yarısını 25 puana sahip Ulubey Belediyespor’un ardından 24 puanla 2. sırada tamamlayan Doğaspor ikinci yarıya da hızlı girmenin hesaplarını yapmaya başladı.

Sezonun ilk yarısında iyi bir mücadele ile 24 puan topladıklarını ve hedeflerine ulaştıklarını belirten Doğaspor Kulübü Başkanı Uğur Ateş, teknik ekip ve oyuncuları tebrik etti. İkinci yarıda da aynı şekilde devam edip sezon sonuna kadar emin adımlarla ilerlemek istediklerini dile getiren Ateş, hedeflerinin ilk önce plaf-off’a kalmak olduğunu söyledi.

Takımın bu noktaya gelmesinde en büyük etken kendisi ve özveri ile çalışan hiçbir menfaat beklemeyen takım antrenörü Tekin Birsen, Ömer Ateş, kaleci hocamız Mustafa Hekim ve sporcularımızdır diyen Başkan Ateş, “Ligin ikinci yarısı için şuan devre arasındayız. Birkaç takviye yaparak ikinci yarı çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Teknik Direktör Tekin Birsen ise yaptığı açıklamada başkanımızla görüşüp “Devre arası için bir planlama yapacağız. Fazla açılmadan nokta atışı transferler yapıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Hiçbir zaman mazeret üretmeden çok çalışacaklarını altını çizen Birsen, “Yanlışlıklarımızı gördük. Bunları ikinci yarıda tekrarlamamaya çalışacağız. Planlı ve disiplinli bir şekilde devre arası en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya hazır olacağız” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : DOĞASPOR, FARK, YARATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız