HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ocak 2020 Cuma Saat: 10:08

SPORDA AYRIMCILIK VE SİYASET OLMAZ!

KÜSKÜNLÜĞÜN VE KIRGINLIĞIN SONA ERMESİNİ İSTEYEN BAŞKAN BODUR:
SPORDA AYRIMCILIK VE SİYASET OLMAZ!

52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur, yönetim kurulu üyeleri Bahtiyar Köksal, Turgay Güney, Hüsnü Yücel ve Basın Sözcüsü Olgun Alp ile birlikte gazetemize ziyarette bulundu.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Recep Aydın tarafından karşılanan Başkan Bodur ve heyeti ziyarette önemli açıklamalarda bulundular.

FUTBOLA KÜSKÜNLERİ BARIŞTIRACAĞIZ

52 Orduspor FK’da ki süreç hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Bodur, “Ben, Orduspor’un eski günlerine yeniden döneceğine yürekten inandığım ve şu an ki yönetimimizin talebini kıramadığım için taşın altına elimi koydum. Hedefimiz şehrimizde spora ve futbola küskün taraflarımızı yeniden futbolla barıştırmaktır.

Sporda ayrımcılık ve siyaset olmaz anlayışı tecrübeli ekibimizle yeniden özlenen birlik ve beraberliği tesis etmek için elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Özellikle yönetim noktasında asla ve kata Orduspor’a siyaset ve ayrımcılık katmayacağız” dedi.

ASLOLAN ORDUSPOR İSMİDİR

Orduspor taraftarının artık maçlara eskisi gibi ilgisi kalmadığına da dikkat çeken Başkan Bodur; “Şehrimizde taraftarlarımızın bir hafta sonu vardı. İnsanlar hafta boyunca Orduspor’un maçını bekliyorlardı. Maç günü evine bir ekmek eksik alarak maça gelen taraftarlarımız vardı. Şehrin üstünde aşk, heyecan, coşku, birlik ve beraberlik vardı. Ama bugün geldiğimiz noktada bu duyguların tamamının kalktığını görüyoruz. Bizi kahreden ve üzen tarafta işte bu duyguların yok olmasıdır.

Yürekten inanıyor ve güveniyorum ki, biz eski günlerimize tekrar geri döneceğiz. Çünkü ben önce taraftarlarımıza ve sonra da ekibime güveniyorum. Orduspor isim değişikliği ve logo çalışmalarında katettiğimiz mesafede de hep Orduspor adının ön planda tutulmasına gayret gösterdik. Çünkü bu şehirde aslolan Orduspor ismidir.

Bu isim üzerinde bugüne kadar kim kul hakkı yediyse, kim takımın hakkını gaspettiyse bunun hesabı yargı da mutlaka sorulacaktır. Orduspor taraftarının hakkını kimseye yedirtmeye hiç ama hiç de kimsenin hakkı yoktur. Geçmişin hesabı kesinlikle sorulacak ve bu sürecinde sonuna kadar takipçisi olacağız” diye konuştu.

AMATÖR KULÜPLERE EŞİT OLACAĞIZ

Ordu’da 44 tane amatör spor kulübünün bulunduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Bodur, amatör sporda da bütün kulüplere eşit mesafede davranacaklarını ve bunların da birlik ve beraberlik çalışmalarına dahil edileceğini söyledi.

Bodur; “Birlik ve beraberlik parolasıyla çıktığımız bu yolda taraftarımızın yanı sıra Ordu basınının vereceği desteğe de yürekten inanıyorum. Orduspor artık ulusal ve yerel basın camiasının ajandasında yerini alacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı işleri müdürümüz Recep Aydın’da, Başkan Bodur ve heyetine başarılar dileyerek Ordu basınının her zaman Orduspor’un ve taraftarının yanında olacağını belirterek, çalışmaların ve sürecin yakından takipçisi olduklarını ifade etti.

Orduspor taraftarına da çağrıda bulunan Aydın, küskünlüğü ve kırgınlığı bir kenara bırakarak, Başkan Bodur ve ekibine güvenmelerini Orduspor’u yalnız bırakmamalarını istedi. (Haber: Mehmet KESKİN)

 

 

Anahtar Kelimeler : SPORDA, AYRIMCILIK, VE, SİYASET, OLMAZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız