HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Şubat 2020 Perşembe Saat: 09:41

52 ORDUSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, 52 Orduspor Futbol Kulübünün son iki haftada yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyleyerek hedeflerinin hızla daha üst sıralara yükselmek olduğunu söyledi. Haftalık değerlendirmele
52 ORDUSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, 52 Orduspor Futbol Kulübünün son iki haftada yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyleyerek hedeflerinin hızla daha üst sıralara yükselmek olduğunu söyledi.

Haftalık değerlendirmeler için kulüp binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Basın Sözcüsü Olgun Alp, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Düzcespor müsabakasında da hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti.

Hedeflerinin iki haftalık galibiyet serisini sürdürmek olduğunu ifade eden Alp, “Bildiğiniz gibi 52 Ordusporumuz iki hafta önce Tokatspor’u yendikten sonra geçen haftada Sultanbeylispor’u yenerek iki haftalık bir galibiyet serisi yakalamış oldu.

Amacımız galibiyet serimizi daha da yukarılara tırmandırmaktır. Bir maç eksiğimiz ile en yakın rakibimizle şu an aramızda 8 puan fark var. Bu farkı daha da açmak istiyoruz.

Çok şükür ki bu hafta havalar iyi gidiyor. O yüzden antrenmanlarımızda her hangi bir sıkıntı yok. Şu anda takımda her hangi bir sakat oyuncumuzda bulunmamaktadır. Takım da uyum ve ahenk had safhada yüksek düzeyde. Bu hafta Pazar günü saat 14.00 de sahamızda oynayacağımız Düzcespor karşısında da 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

Bunun için taraftarlarımızın Pazar günkü oynayacağımız karşılaşmada önemli desteğine ihtiyacımız var. İnanıyorum ki taraftarlarımızı bizi yalnız bırakmayacaktır. Taraftarımızla birlik ve beraberliğimizi yeniden kazandığımıza inanıyoruz.

Kulüp Başkanımız Şükrü Bodur başkanlığında hedefimiz daha üst liglerdir. Hedefimiz önce lig de kalmak sonrasında da play off a kalmaktır. Ayrıca bu hafta oynayacağımız Düzcespor müsabakasında öğrenci kardeşlerimize biletlerinde bedava olduğunu müjdelemek istiyorum. Öğrenci kardeşlerimizden kesinlikle bilet ücreti alınmayacaktır” dedi. (Haber: Mehmet KESKİN)

Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR’DA, HEDEF, GALİBİYET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız