HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Mart 2020 Pazartesi Saat: 10:22

STAD İHALE İÇİN GÜN SAYIYOR

Altınordu ilçesinde inşa edilen 20 bin kapasiteli yeni stat inşaatının kalan 40 milyon liralık kısmının ihalesi gün sayıyor. Bilindiği gibi ihalenin 5  Nisan’da yapılacağının altını çizen Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin,
STAD İHALE İÇİN GÜN SAYIYOR

Altınordu ilçesinde inşa edilen 20 bin kapasiteli yeni stat inşaatının kalan 40 milyon liralık kısmının ihalesi gün sayıyor.

Bilindiği gibi ihalenin 5  Nisan’da yapılacağının altını çizen Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, konuya yönelik yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Bugüne kadar 150 milyon harcanan stadyumda 8 ferdi spor antrenman salonu, 12 derslikli spor lisesi ve 40 kişilik öğrenci pansiyonunun yanı sıra günlük bin gencin faydalanacağı devasa bir spor kompleksi .

Stadın ikmal ihalesi sonrası da stadın çevre düzenlemesi, koltuklar, jeneratör ve trafo, ışıklandırma, skorboard, spor lisesi sınıfı ve 40 kişilik pansiyon yapımı, elektronik aksamlarının tamamlanması, bireysel spor salonlarının bölünmesi ve iki yeni spor salonu yapılacak.

Öte yandan  uzun süren sessizlik sonrası , Ordu Stadı’nın geriye kalan 40 milyon liralık kısmının ihalesinin 5 Nisan'da yapılacak olması da futbolseverler arasında heyecanlı bir bekleyişi gündeme getirdi.

Anahtar Kelimeler : STAD, İHALE, İÇİN, GÜN, SAYIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız