HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Nisan 2020 Pazartesi Saat: 10:00

ORDU’NUN DEĞERLERİ UNUTULMUYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların dışarı çıkma yasağına karşılık Ordu ASKF yönetici ve antrenörleri unutmuyor. ASKF yönetimi  yasak kapsamında evde ka
ORDU’NUN DEĞERLERİ UNUTULMUYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların dışarı çıkma yasağına karşılık Ordu ASKF yönetici ve antrenörleri unutmuyor. ASKF yönetimi  yasak kapsamında evde kalan yönetici ve antrenörlerin ihtiyaçlarını evlerine götürerek destek oluyor.

Genel Sekreter Metin Kır ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Ali Osman Osma ve Levent Yanık sırasıyla Esnafspor kulüp başkanı Aziz Tokat, Perşembespor kulüp Başkanı Remzi Sönmez, İstanbul Boğazıspor kulüp Başkanı Ali Baş, Antrenör Hakan Yurdakul’un ailesi, Antrenör Adem Aksoy, Antrenör Mümin Sarı’yı evlerinde ziyaret ettiler.

Öte yandan ziyaret  sonrası açıklamada bulunan Genel Sekreter  Metin Kır; konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak 65 yaş üzeri üyelerimizi evlerinde ziyaretlerde bulunduk. Dünya ve özellikle ülkemiz zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günlerde bizde ASKF yönetimi olarak değerlerimizi unutmadık ve hem ziyaret hem de ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Yetkililerin yapmış olduğu açıklamalar ışığında Evde kal kuralına uydukları için kendilerine teşekkür ettik. İyi ki varsınız. Federasyonumuzca ziyaretlerimiz yasak sürdüğü sürece  devam edecektir.”

Anahtar Kelimeler : ORDU’NUN, DEĞERLERİ, UNUTULMUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız