HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Nisan 2020 Pazartesi Saat: 10:03

E-EURO 2020’YE 6 BİLET KESİLECEK

UEFA ve Konaminin ortaklaşa düzenlediği E-Euro 2020 (Elektronik Spor) elemeleri tüm hızıyla sürüyor. Türkiyeyi temsil eden milli oyuncularımız Mücahit Sevimli ve Ali Doğan Barutçu şampiyonaya Türkiyenin adını yazdırabilmek için birbiri
E-EURO 2020’YE 6 BİLET KESİLECEK

UEFA ve Konami'nin ortaklaşa düzenlediği E-Euro 2020 (Elektronik Spor) elemeleri tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'yi temsil eden milli oyuncularımız Mücahit Sevimli ve Ali Doğan Barutçu şampiyonaya Türkiye'nin adını yazdırabilmek için birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak.

E-Euro 2020 Grup Elemeleri'nde Türkiye G Grubu'nda Almanya, Bulgaristan, Macaristan ve Cebelitarık ile aynı grupta yer almış Almanya'nın ardından 24 puanla ikinci olarak play-off'lara katılmaya hak kazanmıştı.

20-27 Nisan tarihlerinde çift maç usulü oynanacak play-offlarda   Runners-Up 2 Grubu'nda yer alacak Türkiye'nin rakipleri Kazakistan, İspanya, Litvanya ve Danimarka oldu.

Türkiye'yi temsil edecek Milli Oyuncularımız Mücahit Sevimli ve Ali Doğan Barutçu 5 takımlı grupta Türkiye'yi ilk 3'e taşımaları durumunda E-Euro 2020'ye katılmaya hak kazanacaklar.

20 Nisan ve 27 Nisan tarihlerinde rakipleri ile karşılaşacak olan Türkiye'nin gruptaki ilk rakibi 20 Nisan saat 18:00'de karşılaşacağı Litvanya olacak.

27 Nisan'da oynanacak olan rövanş maçlarının ardından E-EURO 2020'ye katılacak takımlar belli olacak.

Bu arada Temmuz ayında Londra'da offline olarak yapılması planlanan E-Euro 2020 finalleri Pandemi ilan edilmesi nedeniyle Mayıs ayında her milli takımın, kendi ülkesinden online katılımı ile gerçekleşecek.

TFF Milli Takımlar resmi sitesi üzerinden E-Euro 2020 Play-Off Grupları’nda 20 Nisan Pazartesi günü ilk karşılaşmalarına çıkacak e-Spor Milli Takımı oyuncularına başarılar dilendi.

Öte yandan Milli Takımlar resmi sitesi üzerinden E-Euro 2020 Play-Off Grupları’nda bugün  ilk karşılaşmalarına çıkacak e-Spor Milli Takımı oyuncularına başarılar dilendi.

Anahtar Kelimeler : E-EURO, 2020’YE, 6, BİLET, KESİLECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız