HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Temmuz 2020 Perşembe Saat: 10:30

“KÖKÜMÜZ ORDUSPOR’DUR”

52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp,TFF’ yönetim kurulunun liglerin sonlandırılması karara almasının ardından yaptığı açıklamada, “Biz 52 Orduspor FK olarak 2022021 sezonu için hazırlıklara başlayacağız.Gelecek yıl şampiyonluk
“KÖKÜMÜZ ORDUSPOR’DUR”

52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp,TFF’ yönetim kurulunun liglerin sonlandırılması karara almasının ardından yaptığı açıklamada, “Biz 52 Orduspor FK olarak 2022021 sezonu için hazırlıklara başlayacağız.Gelecek yıl şampiyonluk hedefimizi gerçekleştirebilmek için transfer çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

            Alp, organize ettiği basın toplantısında daha sonra şunları kaydetti:

            “Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ ne TFF Gelişim Liglerine Katılım için müracaatımızı yaptık. U 15, U 16, U 17 ve U 19 olmak üzere dört takımla hazırlanmayı düşünüyoruz. Bu liglere katılmamızın en büyük amacı alt yapıdan Ordulu futbolcular yetiştirmek ve yetişen bu genç futbolcularımızı 52 Orduspor’umuza kazandırarak A takımımıza yetiştirmek.

Bu ligler için müsabakalarımızı Karışıyaka FSM Spor Kompleksi, Perşembe İlçe Stadyumu ve Ulubey İlçe Stadyumunda oynayacağız.  Bu statların tahsisleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kulübümüze yapılmıştır. Amacımız gerek Altınordu, Perşembe gerekse Ulubey İlçemizle 52 Orduspor takımımızı kaynaştırmak oradaki spor sever halkımızın ilgisini çekmek. Oradaki genç yetenekli futbolcuları teşvik ederek takımımıza kazandırmak. Ve biz inanıyoruz ki bu üç ilçemizdeki spor sever halkımızın da bize bağırlarını açacağına, buna inancımız tamdır.

Ayrıca 1967 yılında kurularak günümüze ulaşan Orduspor ‘umuzun resimlerini 52 Orudspor FK tesislerinde sergileme çalışmalarına başladık. İnşallah yaptığımız bu çalışmalar ileride kurulmasını düşündüğümüz “Orduspor Müzesi” ne kaynaklık edecektir. Biliyoruz ki biz 52 Orduspor FK’ da olsak kökümüz Orduspordur. Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz.

Her ne kadar ligler sonlamış olsa da 30 Haziran 2020 Salı günü tesislerimizde yaptığımız Covid-19 testlerinin tamamı negatif çıkmıştır. futbolcularımızla, yönetim kurulu olarak bir toplantı yapıp onları tatile göndereceğiz. Spor kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Anahtar Kelimeler : “KÖKÜMÜZ, ORDUSPOR’DUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız