HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Temmuz 2020 Salı Saat: 09:54

OLİMPİK DENEME YARIŞMASI STATÜSÜ

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2020 yaz sezonu pandemi takviminin açılışındaki 18-19 Temmuz Ankara Olimpik Deneme yarışmasının statüsü belli oldu. Statüde devam eden Covid-19 süreciyle ilgili düzenlemeler yapılırken, ilgililerin yar
OLİMPİK DENEME YARIŞMASI STATÜSÜ

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2020 yaz sezonu pandemi takviminin açılışındaki 18-19 Temmuz Ankara Olimpik Deneme yarışmasının statüsü belli oldu.

Statüde devam eden Covid-19 süreciyle ilgili düzenlemeler yapılırken, ilgililerin yarışma alanlarında bu konuda gereken hassasiyeti göstermesi gerektiği vurgulanıyor.

Atletizm Federasyonu Resmi İnternet Sitesi’de  yayınlanan Ankara Ali Naili Moran Atletizm Pisti’ndeki ilk yarışmanın statüsü şöyle:

                “1.Yarışmalar, TAF Yarışma Talimatına, WA yarışma kurallarına ve bu statüde belirtilen özel hükümlere uygun olarak organize edilecektir.

2.Yarışmalara U18 – U20 ve Büyükler kategorisindeki sporcular katılabilir.

3.TAF Yarışma Talimatı hükümleri uyarınca;

-2003-2004 doğumlu sporcular isterlerse U20 ve büyükler kategorisinde yarışabilirler,

-2005 doğumlu sporcular yarışmalara katılamaz.

4.Sporcular yarışmalara 2020 yılı vizeli lisansları ile katılacaklardır. Kulüp ya da ferdi lisansını ibraz edemeyen sporcular yarışmaya alınmayacaktır.

5.Yarışmalar uluslararası takvimde yer almakta olup, yabancı uyruklu sporcuların da katılımına açıktır. Yabancı uyruklu sporcular, kayıt esnasında pasaportlarını ibraz edeceklerdir.

6.Bir sporcu en fazla üç (3) branşta yarışabilecektir.

7.Kayıtlı olduğu, programdaki ilk branşa katılmayan sporcu, kayıtlı olduğu sonraki branşlarda yarışma hakkını kaybeder. Ancak, geçerli sebeplerle (doktor raporu, vs.) yarışa katılamamış sporcuların durumu hakkında kararı teknik delege verecektir.

8.Yarışmaların kayıtları, yukarıda belirtilen tarihe kadar verilen link üzerinden yapılan bilgi girişlerinin gönderilmesiyle yapılacaktır. Kayıtlar eksiksiz ve büyük harflerle doldurulmalıdır. Teknik Toplantıda teyit edilmeyen kayıtlar iptal edilecektir. Bu nedenle Teknik Toplantıya katılmak zorunludur. Teknik Toplantı sırasında yeni kayıt yapılmayacak, varsa, gönderilmiş olan liste üzerinde zorunlu değişiklikler işlenecektir. Covid – 19 kapsamında katılım sayılarının belirlenmesi ve yarışma alanında alınması gereken tedbirler kapsamında kayıt tarih ve saatinin bitimi sonrasında yeni kayıt alınmayacaktır. Katılımcıların belirtilen süre içerisinde kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Pandemi süreci sonrasındaki ilk yarışma için kayıt süresi tamamlandıktan sonra geç kayıt bedeli ile sporcu kaydı teknik delegenin onayı ile yapılacaktır. Bunun dışında yeni kayıt alınmayacaktır. Kayıt sistemi en son yapılan kaydı dikkate aldığı için hatalı kayıt, kayıt yenileme veya branş eklemesi/değişikliği durumunda yarışılacak bütün branşların kaydı yeniden girilmelidir.

9.WA Yarışma Kuralı 6.1.4 Medikal Delege veya resmi sağlık görevlisi tarafından söylendiği/istendiği takdirde sporcu yarışmadan çekilecektir.

10.Yarışmalara katılan sporcu, antrenör ve temsilcilerin Spor Bakanlığı ve federasyon Sağlık Kurulu Başkanlığı tarafından önerilen Covit-19 ile ilgili talimatlara mutlaka uymaları gerekmektedir.”

 

Anahtar Kelimeler : OLİMPİK, DENEME, YARIŞMASI, STATÜSÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız