HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Eylül 2020 Pazartesi Saat: 09:27

“YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK İDDİASINDAYIZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’nin su kaynakları açısından zengin bir ülke olduğunu belirterek, “Bu yüzden Yüzme bilmeyen kalmasın diyoruz. Bu yıl 1 milyon kişi hedefi koyduk. Bunu, pandemiye rağmen gerç
“YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK İDDİASINDAYIZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’nin su kaynakları açısından zengin bir ülke olduğunu belirterek, “Bu yüzden 'Yüzme bilmeyen kalmasın' diyoruz. Bu yıl 1 milyon kişi hedefi koyduk. Bunu, pandemiye rağmen gerçekleştireceğiz. Yüzme bilmeyen kalmayacak iddiasındayız. Önümüzdeki günlerde Türkiye'nin dört bir yanında açılışlarımız olacak” dedi.

“Şanlı bayrağı dalgalandıracak şampiyonları yetiştireceğiz” diyen Bakan Kasapoğlu Gençlik ve Spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nde yayınlanan açıklamasını şöyle sürdürdü:

 “Sayın Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde durmadan, yorulmadan, gayretle, inançla, bir ve beraber olarak devam edeceğiz. Ekonomisi, sanayisi, eğitimi ve sağlığında iddialı olduğumuz gibi sporda da iddiamız var. Hem de zirve iddiamız var. Bu iddiamızı iş birlikleriyle her geçen gün daha yukarılara taşımanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. İnşallah Beytullah kardeşimiz gibi göğsümüzü kabartacak, bizleri gururlandıracak, şanlı bayrağı dalgalandıracak şampiyonları yetiştireceğiz.”

“Spordaki atılımımızın her gün başarılarla taçlanacağını düşünüyorum” diyen Bakan Kasapoğlu, açıklamasını şöyle noktaladı:

“Spordaki atılımımızın her gün başarılarla taçlanacağını düşünüyorum. 2019'da sporcularımızın pek çok branştaki başarıları göğsümüzü kabarttı. Bunlar öncü müjdeler. Bu müjdeler, Türkiye'nin dört bir yanında yetişen her branştan sporcuyla gelecek yıl düzenlenecek olimpiyatlarda taçlanacak. A Milli Futbol Takımı'mız geçen yıl çok ciddi başarılara imza attı. Bugün de futbol sezonu başlıyor. Dostluğun kardeşliğin, en öndeki amaç olduğu, dostça ve kardeşçe rekabetin ciddi derecede yaşanacağı, sonunda da hepimizin kazanacağı keyif dolu müsabakalar diliyorum. İnşallah bu pandemiyi hızlıca atlatalım ve seyircisi, teknik ekibi, yöneticisiyle herkesin dostça tribünde olduğu bir ortama kavuşmayı diliyorum.”

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız