HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ekim 2020 Çarşamba Saat: 09:44

İLK ÜÇ SIRA İSTANBUL,ANKARA VE BURSA’NIN

2020 sezonunun ardından Türkiye Atletizm Şampiyonaları üzerinden yapılan bölge değerlendirmesinde iki büyük kent İstanbul ve Ankara’nın ardından en çok kürsü gören üçüncü il Bursa oldu. 2020 yılı içinde atletizmde Türkiye şamp
İLK ÜÇ SIRA İSTANBUL,ANKARA VE BURSA’NIN

2020 sezonunun ardından Türkiye Atletizm Şampiyonaları üzerinden yapılan bölge değerlendirmesinde iki büyük kent İstanbul ve Ankara’nın ardından en çok kürsü gören üçüncü il Bursa oldu.

2020 yılı içinde atletizmde Türkiye şampiyonluğu 27 il ve KKTC’den gelen atletlerin birincilikler kazanırken, Türkiye şampiyonalarında Bursalı atletlerin yükselişi dikkat çekti.

İstanbul’da geçen ay yapılan Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası ve Türkiye U20 Atletizm Şampiyonası ile beş ayrı noktadaki Bölgesel U18 Birinciliği’nin tek klasmanda birleştirilen genel sıralaması baz alınarak yapılan değerlendirmeye göre, ilk üçe giren atletlerin bölge dağılımında, İstanbul, Ankara ve Bursa ilk üç sırayı aldı.

Geçmiş yıllara oranla şampiyon sayısını artıran Bursa, basamak değer sıralamasına göre başkent Ankara’nın gerisinde kalsa da, 36 kürsü ile toplamda ikinci oldu. Yıllardır atletizmin önemli merkezlerinden olan İzmir, 25 kürsü ile dördüncü durumda yer alırken, bir başka önemli bölge olan Mersin ise ancak bir şampiyon (Mikdat Sevler) çıkarabildi ve listede 23. sıraya geriledi.

Adana’nın yedi, Gaziantep’in altı Türkiye şampiyonu çıkardığı 2020’de Karadeniz bölgesinden Sakarya, Tokat ve Trabzon bölgesi atletleri de dikkat çeken başarılara imza attılar. İlk 10’daki bir diğer il ise dört şampiyonluğu bölgesine götüren Van oldu.

Anahtar Kelimeler : İLK, ÜÇ, SIRA, İSTANBUL, ANKARA, VE, BURSA’NIN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız