HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ekim 2020 Çarşamba Saat: 09:46

“BEKLENEN ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Seri galibiyetler alarak, yolumuza daha emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Orduluların beklediği şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.          Alp, yaptığı yazılı açıklamada “52 Orduspor
“BEKLENEN ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Seri galibiyetler alarak, yolumuza daha emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Orduluların beklediği şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

         Alp, yaptığı yazılı açıklamada “52 Orduspor FK olarak, misli.com 3. Lig 4. Gruptaki 4. Haftayı deplasmanda karşılaştığımız Adıyaman 1954 Spor müsabakasını 2-1 mağlubiyetle kapattık ve 7 puanda kaldık. Kaybedilen üç puan bizi üzdü. Ancak, aldığımız bu yenilgiden de gerekli dersleri çıkarıp, önümüzdeki haftada seri galibiyetler alarak, yolumuza daha emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Bu uzun lig maratonunda bu tip iş kazaları yaşanabiliyor. Biz 52 Orduspor FK olarak, bunda sonra böyle olumsuz neticeler almamak için, daha disiplinli ve daha çok çalışarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz diye konuştu.

“ORDU’LULARIN BEKLEDİĞİ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

Ordu’luların beklediği şampiyonluğa ulaşacağız diye Alp, “Bildiğiniz gibi daha önce Covid-19’dan dolayı 4-5 futbolcumuz bugüne kadar takımdaki yerlerini tam olarak alamamıştı. İdman ve maç eksiklikleri olduğu için Teknik Direktörümüz bu futbolcularımıza oynama şansı verememişti. İnşallah başka bir sakatlık ve rahatsızlık yaşanmazsa, tam kadro çalışarak, müsabakalara ideal 11’le çıkıp kazanmaya devam ederiz. Biz her zaman belirttiğimiz gibi, bu takıma ve teknik heyete güveniyor ve inanıyoruz ki, sezon sonunda tüm Ordu’luların beklediği şampiyonluğa ulaşacağız” açıklamasında bulundu.

“TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBYET”

Hafta sonu 19 Eylül stadında ağırlayacakları Silivrispor karşısında mutlaküç puanı hedeflediklerini belirten Alp, daha sonra şunları söyledi: “15 Ekim 202o Perşembe günü saat 13:00’da Arhavispor ile Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turu müsabakası oynayacağız. Hafta içi oynayacağımız bu kupa maçı da kadroda yer bulamayan oyuncularımız için de bir fırsat olacağına inanıyoruz. Eksikliklerimizi daha iyi tespit edip 18.10.2020 Pazar günü kendi sahamızda saat 14:00’da Silivrispor ile oynayacağımız lig müsabakasından galibiyet alarak, yolumuza devam etmek istiyoruz. Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası maçı ve Pazar günü de Silivrispor ile oynayacağımız zorlu lig müsabakası için, antrenmanlarımıza bugün itibariyle başladık. Tek düşüncemiz haftayı galibiyetle kapatarak puanımızı 10’a çıkartmaktır.”

 (Haber: Mehmet KESKİN)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız