HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ekim 2020 Pazartesi Saat: 09:50

52 ORDU,5’LEDİ

Misli Com.3.Lig 4. Grup da mücadele eden 52 Orduspor sahasında oynadığı Silivrispor maçını zorlanmadan çok farklı kazandı.                 52 Orduspor rakibini 5-0 gibi açık farkla yendi.52 Orduspor’u farka taşıyan golleri
52 ORDU,5’LEDİ

Misli Com.3.Lig 4. Grup da mücadele eden 52 Orduspor sahasında oynadığı Silivrispor maçını zorlanmadan çok farklı kazandı.

                52 Orduspor rakibini 5-0 gibi açık farkla yendi.52 Orduspor’u farka taşıyan golleri 13 ve 40.dakikada Sebahattin Usta, 60.dakikada Şükrü Kaan Kılıçarslan, 62.dakikada Halil İbrahim Pekşen ve 90.dakikada da Volkan Akyıldız kaydetti.

                Engin Atmaca, Barış Çiçeksoyu ve Feyzullah Çimen hakem üçlüsünün görev yaptığı maçta, 52 ORduspor, Berat Çelebi, Gürkan Arslan (Dak 84 Gökhan Berkay Yıldız, Şükrü Kaan Kılıçarslan (Dak 75 Volkan Akyıldız), Oğuzhan Birben (Dak  86 Hakan Yüce), Halil İbrahim Pekşen (Dak 84 Efe Kağan Kayahan)Muhammed Emin Balcılar, Burçin Yüksel, Emrullah Sarıhasanoğlu, Eşref Korkmazoğlu ve Hakan Doğru’lu kadrosuyla mücadele etti.

                Misli Com.3.Lig 4. Grup da 5.hafta da oynanan diğer maçlarda şu sonuçlar alındı:

                Düzcespor 2 Siirt İl Özel İdarespor 0, Kelkit Belediyespor 2 Kozanspor 0, Aksaray Belediyespor 1 Muğlaspor 0, Kestelspor 3 Bayrampaşaspor 4, Bursa Yıldırımspor 1 Karbel Karaköprü Belediyespor 0, Bergama Belediyespor 4 Kırıkkale Büyük Anadoluspor 1 ve Sultanbeyli Belediyespor 1 Adıyaman 1954 Spor 3.

                Misli Com.3.Lig 4. Grup da mücadele eden 52 Orduspor 6.hafta da deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor’la karşılaşacak. Müsabaka 28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 14:00’de oynanacak.

                Ayni hafta ve ayin günde oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                Muğlaspor-Bergama Belediyespor, Bayrampaşaspor-Düzcespor, Adıyaman 1954 Spor-1954 Kelkit Belediyespor, Silivrispor-Sultanbeyli Belediyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor-Alanya Kestelspor, Kozanspor-68 Aksaray Belediyespor ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Modafen.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, 5’LEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız