HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Ekim 2020 Çarşamba Saat: 08:53

“BU KADRO HER GÜN DAHA İYİ OLACAK”

52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, Silivrispor maçının ardından yayınladığı basın bültenin de “Bu kadro her gün daha iyi olacak” dedi. “ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRNEK İSTİYORUZ”          52 Orduspor FK olarak, misli.com 3. L
“BU KADRO HER GÜN DAHA İYİ OLACAK”

52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, Silivrispor maçının ardından yayınladığı basın bültenin de “Bu kadro her gün daha iyi olacak” dedi.

“ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRNEK İSTİYORUZ”

         52 Orduspor FK olarak, misli.com 3. Lig 4. Gruptaki 5. Hafta müsabakamızda kendi sahamızda konuk ettiğimiz Silivrispor’u 5-0 gibi farklı bir skor ve güzel bir oyunla mağlup ettik diyen Alp, “Puanımızı 10’a sıralamamızdaki yerimizi de averajla 2. Sıraya çıkardık. Bütün oyuncularımızı ve Teknik Heyeti başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi, bu kadro her gün daha iyi olacak. Uzun lig maratonunda istikrarlı çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

“KUPADA 2. TURU BAŞARIYLA GEÇİP, LİGE DÖNECEĞİZ”

         Perşembe günü kupa mücadelesi için Ağrı 1970 Spor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmada kadroda yer bulamayan ve maç eksikleri olan oyunculara fırsat verileceğini belirten Alp, şunları söyledi: “Takımımız 15 Ekim 2020 Perşembe günü kendi sahamızdaki ZTK 1.eleme turu müsabakasında Arhavispor'u 3-2 yenip eleyerek, 2.tur için bu hafta içinde 22 Ekim 2020 Perşembe günü Ağrı’da saat 13:00’da Ağrı 1970 Spor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. Tura geçmek için mücadele edeceğiz. Kupa maçları Lig maçlarında kadroda yer bulamayan ve maç eksikleri olan oyuncularımız için de güzel bir fırsat olacaktır. Otobüs ile yarın sabah tesislerimizden Ağrı’ya gidecek olan takımımız bugün Covid-19 testinden geçecek ve sağlık kontrollerinden sonra antrenmanlara devam edeceklerdir. Yoğun maç trafiğimiz olacaktır. ZTK müsabakalarında sonra Ordu’ya döner dönmez 28.10.2020 Çarşamba günü deplasmanda Ligin 6. Haftasında oynayacağımız Siirt İl Özel İdare Spor müsabakasına hazırlanmaya çalışacağız. Bizim hedefimiz her maçtan 3 puan ve galibiyetle ayrılarak, seri yakalamaktır. Maç maç bakıyoruz. Ziraat Türkiye Kupasında 2. Turu başarıyla geçip, Lige döneceğiz. Başarıda süreklilik için de her geçen gün, her geçen hafta oyuncu kadromuz, ekip ruhunu oluşturup yarışmacı bir takım hüviyetini kazanacaklardır. Buna inancımız tamdır. Maçlarımızı seyircili oynamak istiyoruz. TFF’den de bu konuda yapılacak bir açıklama bekliyoruz.

Hedef ZTK 3. Tura yükselip, Ligde deplasmanda oynayacağımız Siirt İl Özel İdarespor müsabakalarından galibiyetle ayrılarak puanımızı 13’e çıkartıp yükselişe devam etmek.” (Haber: Mehmet KESKİN)

 

Anahtar Kelimeler : “BU, KADRO, HER, GÜN, DAHA, İYİ, OLACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız