HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ocak 2021 Pazartesi Saat: 09:38

ERCAN, KIRIKKALE’DE DÜDÜK ÇALACAK

Misli.Com.3.Lig 4. Grup da 18.hafta da oynanacak maçlarda görev yapacak hakemler açıklandı. Merkez Hakem Komitesi’nden yapılan açıklamaya göre, 27 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 13:00’de Başpınar Stadı’nda oynanacak olan Kırıkkale B
ERCAN, KIRIKKALE’DE DÜDÜK ÇALACAK

Misli.Com.3.Lig 4. Grup da 18.hafta da oynanacak maçlarda görev yapacak hakemler açıklandı. Merkez Hakem Komitesi’nden yapılan açıklamaya göre, 27 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 13:00’de Başpınar Stadı’nda oynanacak olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor-52 Orduspor karşılaşmasını Mardin Bölgesi Klasman Hakemi Murat Ercan yönetecek. Ercan’ın yardımcılıklarını ise Abdulkadir Yılmazoğlu ve Eray Tanık yapacak. Ayni maçta Orhan Karaboğa’da sahada dördüncü hakem olarak görev yapacak isim olacak.

                Misli .Com.3.Lig 4. Grup da 18.hafta da oynanacak maçlarda görev yapacak hakemler de şöyle:

                27 Ocak 2021 Çarşamba:

                Silivrispor-Karbel Karaköprü Belediyespor:Ahmet Ecevit, Abdurrahman Atabay, Osman Baruk, Adıyaman 1954 Spor-Bursa Yıldırımspor: Celal Bayraklı, Mehmet Öcal, Mehmet Dura, Kozanspor-Alanya Kestelspor: Emre yüksel, Erdem Değirmenci, Batuhan Bıyıklı, Muğlaspor-Düzcespor:Şahin Berker , Eray Pınar, Coşkun Yalçın, Modafen-Sultanbeyli Belediyespor: Serdar Akkoçoğlu, Çağrı Yıldırım, Hüseyin Sepetçioğlu, Bergama Belediyespor-1954 Kelkit Belediyespor: Tunç Özdemir, Mutlu Çiğden, Bedirhan Soydemir ve Siirt İl Özel İdarespor-Bayrampaşaspor: Süleyman Bahadır, Semih Kocaman, Adem Mazlum.

                Öte yandan Mili.Com.3.Lig 1. Grup da mücadele eden Fatsa Belediyespor-Nevşehir Belediyespor maçında da Tolga Tugay İnan, Yunus doğan ve Turgut Evran hakem üçlüsü görev yapacak. Müsabaka 28 Ocak 2021 Perşembe günü saat 13:00’de Fatsa ilçe Stadı’nda oynanacak.

 

Anahtar Kelimeler : ERCAN, KIRIKKALE’DE, DÜDÜK, ÇALACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız