HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Temmuz 2021 Çarşamba Saat: 10:02

52 ORDU, 21 TEMMUZ’DA START VERECEK

Yeni futbol sezonun da TFF 3.Lig, 2. Grup da mücadele edecek olan 52 Orduspor FK 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü çalışmalara start  verecek.                 52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Prof.Dr. Çağatay Öztürk, konuya ve tran
52 ORDU, 21 TEMMUZ’DA START VERECEK

Yeni futbol sezonun da TFF 3.Lig, 2. Grup da mücadele edecek olan 52 Orduspor FK 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü çalışmalara start  verecek.

                52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Prof.Dr. Çağatay Öztürk, konuya ve transferlere yönelik yayınladığı basın bültenin de şunları kaydetti:

                “Bilindiği üzere 9 Haziran 2021 günü yapılan olağan genel kurulda yeni bir heyecanla görev aldık. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız olumsuzlukları yaşamamak ve bir üst lige çıkacak kadro kurmak üzere üyelerimize ve Ordu halkına söz verdik.

                İlk olarak teknik direktör olarak, bu liglerde başarılı olmuş, bizleri ve ligi iyi bilen kendi öz çocuğumuz ,Orduspor formasını giymiş Cüneyt Tiryaki ile masaya oturarak anlaşma sağladık. Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki hocamızın ekibinde yardımcı antrenör olarak Zafer Ulusal,kaleci antrenörü olarak Yalçın Arıkan, atletik performans antrenörü olarak Ceyhul Elçiler bulunmaktadır.

                Teknik direktörümüz Cüneyt Tiryaki’nin raporları doğrultusunda transfer komitesi ile birlikte kalacak ve gidecek futbolcuları belirleyerek dış transferde kimlerle anlaşacağımızı belirledik.

                İç transferde anlaşma sağladığımız oyuncular Gökhan Erdöl, Şükrü Kaan Kılıçaslan, Gökhan Berkay yıldız, Berat Çelebi, Batuhan Bahtiyar, Efe Kağan Kayahan, Çağrı Büyük, Gökhan Özer, Batuhan Aktaş, Oğuzhan Birben ile  devam akarı aldık. Kiralık olarak geçen sezon bizde oynayan  Taha Ayan, Eyüp Poyraz, Hasan Genç, Yavuz Alemdar, Yusuf Avcılar kulüplerine geri dönmüşlerdir.

                Sözleşmesi biten  futbolcularımız Hakan Doğru, Eşref Korkmazoğlu, Ali Kemal Başaran, Halil İbrahim Pekşen, Sebahattin Usta ile yeniden sözleşme imzalanmamıştır.

                Sözleşmesi devam eden futbolcularımızdan Cantuğ Temel, Hakan Yüce ve Erce Güngör ile karşılıklı anlaşarak sözleşme fesh edilmiştir .Sözleşmeleri devam eden Sözleşmesi devam eden Gürkan Arslan, Emrullah Sarıhasanoğlu, Muhammed Emin Balcılar ve Emre Bayrak’a kendilerine kulüp bulmaları yönünde tebliğ yapılarak satış listesine konulmuştur.

                Dış transferde Bayrampaşaspor’dan kaleci Hasan Kaya ile bir yıl, Darıca Gençlerbiliği’nden kaleci Hasan Göksu ile iki yıl, Karbel Karaköprü Belediyespor’dan  Sağbek Taner Kahriman ile bir+bir yıl, Belediye Derincespor’dan Solbek Sinan Morgil ile bir yıl, Afjet Afyonspor’dan  stoper Emre Tosun ile bir yıl, Karacabey Belediyespor’dan  stoper Rasimcan Değirmenci iler bir yıl, Yalovaspor’dan  orta saha oyuncusu Doğancan Aynacı ile bir yıl, Batman Petrolspor’dan  orta saha-forvet arkası Özgen Erdem ile bir yıl, Karacabey Belediyespor’dan orta saha Sergen İlhan ile bir yıllı, Eyüpspor’dan forvet arkası İzlem Anıl Balakız iki yıl, Diyarbakırspor’dan sol kenar oyuncusu  Mehmet Atik ile  bir yıl profesyonel olarak sözleşme imzalanmıştır. Ayrıca dış transferde Başakşehirspor’dan bol kenar-forvet oyuncusu Muzaffer Kahraman ile bir yıllık sözleşme imzalanmışır.

                52 Orduspor FK olarak hedefi daima yükseklerde olan, geçtiğimiz yıl yaşanan olumsuzlukları bir daha yaşamamak üzere kurulan bu takım kadrosunun, taraftarlarımızla ve  şehrimizle beraber bir üst lige çıkacağına inancımız tamdır.

                Birinci kamp dönemini 21 Temmuz 2021-3 Ağustos 2021 tarihlerinde kendi tesislerimizde yaparak, ikinci kamp dönemini hazırlık maçları yapmak üzere 6 Ağustos 2021-20 Ağustos 2021 tarihlerinde Bolu ilinde yapmayı planladık.

                52 Ordu FK yönetim kurulu olarak 3.Lige yükselme başarısı gösteren ilimiz takımlarından Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği Spor Kulübünü tebrik eder, 2. Amatör kümede  bulunan efsane  Ordusporumuzun ismini yaşatmaya çalışan her mor beyaz renklerimizin temsilcilerine ve ilimizi yine 3.Lig’de temsil eden Fatsa Belediyespor’a başarılar dileriz.

                Sezonun fair-play çerçevesinde geçeceğini ümit ederek 52 Orduspor FK camiası olarak hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır.”

               

               

               

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, 21, TEMMUZ’DA, START, VERECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız