HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Temmuz 2021 Cuma Saat: 09:22

52 ORDU,13 İSİMLE EL SIKIŞTI

x-52 Orduspor yeni sezon öncesi dış transferden kadrosuna 13 isim kattı. x-Hedefini 2.Lig olarak belirleyen 52 Orduspor, birinci kamp dönemini 21 Temmuz-3 Ağustos 2021 tarihleri arasında kendi tesislerinde yapacak. x-52 Orduspor hazırlık maçla
52 ORDU,13 İSİMLE EL SIKIŞTI

x-52 Orduspor yeni sezon öncesi dış transferden kadrosuna 13 isim kattı.

x-Hedefini 2.Lig olarak belirleyen 52 Orduspor, birinci kamp dönemini 21 Temmuz-3 Ağustos 2021 tarihleri arasında kendi tesislerinde yapacak.

x-52 Orduspor hazırlık maçları oynayacağı ikinci kamp dönemini de6 Ağustos 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Bolu’da gerçekleştirecek.

Yeni sezonda 3.Lig’de mücadele edecek olan 52 Orduspor, yeni sezon öncesi 68 Aksaray Belediyespo’'dan Ömer Yıldırım ile iki yıllık anlaşma yaptı.52 Orduspor’un Ömer Yıldırım ile birlikte yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı futbolcu sayısı da 13’e ulaştı.

Bilindiği gibi hedefini 2.Lig olarak belirleyen  52 Orduspor, daha önce dış transferde Bayrampaşaspor’dan kaleci Hasan Kaya ile bir yıl, Darıca Gençlerbiliği’nden kaleci Hasan Göksu ile iki yıl, Karbel Karaköprü Belediyespor’dan  Sağbek Taner Kahriman ile bir+bir yıl, Belediye Derincespor’dan Solbek Sinan Morgil ile bir yıl, Afjet Afyonspor’dan  stoper Emre Tosun ile bir yıl, Karacabey Belediyespor’dan  stoper Rasimcan Değirmenci iler bir yıl, Yalovaspor’dan  orta saha oyuncusu Doğancan Aynacı ile bir yıl, Batman Petrolspor’dan  orta saha-forvet arkası Özgen Erdem ile bir yıl, Karacabey Belediyespor’dan orta saha Sergen İlhan ile bir yıllı, Eyüpspor’dan forvet arkası İzlem Anıl Balakız iki yıl, Diyarbakırspor’dan sol kenar oyuncusu  Mehmet Atik ile  bir yıl, Başakşehirspor’dan bol kenar-forvet oyuncusu Muzaffer Kahraman ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Bu arada 52 Orduspor İç transferde Gökhan Erdöl, Şükrü Kaan Kılıçaslan, Gökhan Berkay yıldız, Berat Çelebi, Batuhan Bahtiyar, Efe Kağan Kayahan, Çağrı Büyük, Gökhan Özer, Batuhan Aktaş, Oğuzhan Birben ile  devam akarı aldı.

                Öte yandan 52 Orduspor birinci kamp dönemini 21 Temmuz 2021-3 Ağustos 2021 tarihlerinde kendi tesislerinde,  ikinci kamp dönemini hazırlık maçları yapmak üzere 6 Ağustos 2021-20 Ağustos 2021 tarihlerinde Bolu’da yapacak.

               

               

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, 13, İSİMLE, EL, SIKIŞTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız