HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:39

DURGUN SU SPORLARI MERKEZİ START ALIYOR

Ordu’yu ulusal ve uluslararası kano, yelken gibi spor dallarında yarışmaların yapılabileceği bir merkez haline getirecek olan ve inşaat aşamasında deniz sporu tutkunlarını heyecanlandıran Durgun Su Sporları Merkezi bugün açılıyor. ORDU
DURGUN SU SPORLARI MERKEZİ START ALIYOR

Ordu’yu ulusal ve uluslararası kano, yelken gibi spor dallarında yarışmaların yapılabileceği bir merkez haline getirecek olan ve inşaat aşamasında deniz sporu tutkunlarını heyecanlandıran Durgun Su Sporları Merkezi bugün açılıyor.

ORDU 13 İLDEN 187 SPORCU AĞIRLAYACAK

Gülyalı ilçesi Ordu-Giresun Havalimanı Durgun Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı inşa edilen Durgun Su Sporları Merkezi , bugün  saat 10.00’da açılışı yapılacak olan merkez, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliğinde düzenlenecek yarışlarla ilk sporcularını ağırlayacak. Su sporlarına ilgi duyanların sabırsızlıkla beklediği merkezdeki yarışlara 13 ilden 27 kulüp ve 187 sporcu katılacak. Yarışlar ise 17 Eylül’de başlayıp 18 Eylül’de ödül töreni ile son bulacak.

Aynı zamanda 18 Eylül Cumartesi günü saat 13:00’te Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Dragon Bot Yarışları ile personelin eğlenceli vakit geçireceği bir yarışma da gerçekleştirilecek.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı 1.100 metre uzunluğunda olup toplamda 400 kişilik tribün, 1 adet protokol locası, 1 adet foto finish kameralı yarış bitiş gözlem kulesi, 6 adet portatif yüzer iskele, 100 araçlık izleyici otopark alanı, 20 araçlık sporcu römork otopark alanı, 300 metre kayıkhane, 400 metre satış ve tanıtım alanı, 1.142 metre araç ve bisiklet yolu, dere çıkışı üstüne bir geçiş köprüsü ile hakem ve sporcular için 20 kişilik konaklama alanından oluşuyor.

Aynı zamanda kamp alanı olarak kullanılacak merkezde Karavan Park, Camping Park, Moto Park, Kano Park, Yelken Park, Sörf Park için ilgili alanlar oluşturuldu.

Anahtar Kelimeler : DURGUN, SU, SPORLARI, MERKEZİ, START, ALIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız