HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:40

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLERİ GENÇ’İN MAKAMINDAYDI

14-16 Yaş Türkiye Softbol Şampiyonasında Türkiye İkincisi  ve +16 Softbol Türkiye Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü olan Fatsa Spor Kulübü yöneticileri, antrenör ve sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Sporcul
TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLERİ GENÇ’İN MAKAMINDAYDI

14-16 Yaş Türkiye Softbol Şampiyonasında Türkiye İkincisi  ve +16 Softbol Türkiye Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü olan Fatsa Spor Kulübü yöneticileri, antrenör ve sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Sporcular kazandıkları kupanın sevincini İl Müdürü Mustafa Genç ile paylaştı.

Fatsa Spor Kulübü yöneticisi Seniha Dolu, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları vurgulada:

“Beyzbol branşında Fatsa Spor Kulübü olarak Softbol’da 14-16 yaş kategorisinde şampiyonluğu kıl payı ile kaçırarak ikinci olduk. İnşallah seneye daha çok çalışarak Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyoruz. Şuan 11 milli sporcumuz takımımızda mevcut. Hedefimiz Fatsa Spor Kulübümüze ve Ordu’ya daha çok milli sporcu kazandırmak. Ragbi branşında da faaliyetlerimize başladık. Hedefimiz Olimpiyatlar ve Milli sporcular yetiştirmek. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç’e , Spor İlçe Müdürümüz Halil Bekyürek’e ve Kulüp Başkanımız Halit Kovancı’ya çok teşekkür ediyoruz.”

Sporcuların bu önemli başarısından dolayı gurur duyduklarını ileten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

” Bugün burada şampiyon sporcularımızı ağırlıyoruz. Çoğu sporcumuzun milli takımda olması bizi gururlandırıyor. Kulübümüzü ve Sporcularımızı başarısından dolayı tebrik ederim. Derslerinizde de bu başarınızı yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte devam ettirmenizi istiyoruz.” dedi. Takım Kaptanı Melisa Gidiş “Spora olan bağlılığımızı aldığımız Türkiye derecesi ile taçlandırdık. Azimle istekle çalışan bir ekibiz. Taş sahada çalışmalarımız sonucunda bu hedeflere ulaştık. İlçemize çim saha istiyoruz. Gelecek yıl daha çok çalışarak şampiyonluklar kazanacağız.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız