HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:40

AMPUTE MİLLİLER YARI FİNAL İÇİN SAHADA

Polanya’nın Krakow kentinde düzenlenen ve 14 ülkenin mücadele ettiği şampiyonada Ampute Milli Futbol Takımı, yarı final  için sahaya çıkıyor. D Grubu ilk maçında Gürcistanı 10-0 yenen milliler, ikinci sınavına çıktı. Ay Yıldızl
AMPUTE MİLLİLER YARI FİNAL İÇİN SAHADA

Polanya’nın Krakow kentinde düzenlenen ve 14 ülkenin mücadele ettiği şampiyonada Ampute Milli Futbol Takımı, yarı final  için sahaya çıkıyor.

D Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 10-0 yenen milliler, ikinci sınavına çıktı. Ay Yıldızlı ekibimiz, grubundaki ikinci maçında İtalya ile karşılaştı.

Teknik direktör Osman Çakmak yönetimindeki Ampute Milli Futbol Takımı, İtalya'yı da 11-0'lık farklı skorla geçerek ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.

Bu sonuçla grubunu lider tamamlayan Milliler, çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Ampute Milli Futbol Takımımız, çeyrek finalde bugün İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Bilindiği gibi 2017 Avrupa Şampiyonası'nda kupayı kaldıran Ampute Milli Futbol Takımı, 2018 Dünya Şampiyonası'nda da ikinci olma başarısı gösterdi.

Öte yandan Ampute futbol, 60 metre uzunluğunda ve 40 metre genişliğinde bir sahada 7’şer kişiden oluşan 2 takımla oynanır. Saha üzerindeki çizgilerin kalınlığı 12 santimetreyi geçmez.Sahanın ortasında bir orta yuvarlak ve her iki ucunda birer kale ve kalelerin önünde de birer ceza alanı bulunmaktadır. Penaltı çizgisinin kale çizgisine uzaklığı 7 metredir. Oyunda kullanılan topun çevresi en fazla 70 santimetre, ağırlığı ise 410-450 gram arasındadır.

Anahtar Kelimeler : AMPUTE, MİLLİLER, YARI, FİNAL, İÇİN, SAHADA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız